Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда и Макрон до 2027.

Црвена звезда је продужила сарадњу са италијанском компанијом Макрон на још шест година, што још једном потврђује да добре и проверене ствари не треба мењати.

Звезда и Макрон сарађују још од сезоне 2017/18, што значи да ће однос између нашег клуба и италијанске компаније потрајати најмање читаву деценију. Поносан због продужетка уговора био је председник нашег клуба Светозар Мијаиловић.

Добре ствари не треба мењати. Иза нас је фантастична сезона у којој смо освојили дуплу круну, „срушили“ многе рекорде у смислу броја постигнутих погодака и освојених бодова и заиста само можемо да будемо поносни на то. Са Макроном имамо феноменалну сарадњу, и у претходне четири године нисмо имали ни најмањи проблем са њиховом опремом. Комуникација је била перфектна, сарадња је трајала на обострано задовољство и управо зато сам презадовољан што се данас продужила. Потрудићемо се да наредне сезоне надмашимо успехе из претходне, што неће бити ни мало лако. Све то уз провереног партнера – Макрон – рекао је Мијаиловић.

Генерални директор Макрона Ђанлука Паванело је такође био и више него задовољан што се сарадња наставила.

Била је ово феноменална година за Црвену звезду и пресрећни смо због сарадње са тако успешним клубом. Сада је наша веза још јача захваљујући савршеном разумевању које делимо. Сигуран сам да ћемо славити још много победа заједно и да ћемо навијачима пренети емоције кроз нове ексклузивне мајице које ће носити са истинским поносом – закључио је Паванело.

Црвена звезда иза себе има једну од најуспешнијих сезона још од оне чуване када се освојила светска титула, а сарадња са Макроном ће трајати барем још шест година. Управо смо носећи Макрон опрему освојили четири шампионске титуле у низу, сада и дуплу круну, срушили многе рекорде, „презмиљавали“ у Европи… А спремни смо да тако и наставимо.

The post Звезда и Макрон до 2027. appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment