Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеСаопштења

КК Црвена звезда захтева хитну истрагу АБА лиге због скандала у Хали „Александар Николић“

КК Црвена звезда обавештава јавност да је од АБА лиге у четвртак захтевао хитно покретање дисциплинског поступка против судије Уроша Николића и делегата Милана Крнете због дешавања након утакмице 11. кола АБА Лиге између КК Црвена звезда и КК Цедевита Олимпија која је одиграна 14. 04. 2021. године у Београду.

Након фер и коректне утакмице која је одиграна у хали “Александар Николић” из нама непознатих разлога, судија Урош Николић је потпуно демолирао судијску свлачионицу, направио велику материјалну штету и том приликом доживео и повреду.

КК Црвена звезда сазнао је за озбиљност и размере овог инцидента тек када се у јавности пре три дана појавио видео снимак потпуно уништене свлачионице у хали “Александар Николић”.

Проверама код челника СЦ “Ташмајдан” и хале “Александар Николић” као и МУП Републике Србије који су извршили увиђај и сачинили службену белешку о овом инциденту, КК Црвена звезда је дошао до сазнања да је судијска свлачионица потпуно уништена!

Посебно нас изненађује и чињеница да делегат ове утакмице Милан Крнета није забележио овај велики инцидент и то смо утврдили увидом у његов званични извештај са те утакмице?

Подсећамо јавност да представници КК Црвена звезда према правилнику АБА лиге немају приступ судијској свлачионици.

Због овог још једног немилог догађаја који поново баца лоше светло на већ урушен имиџ лиге, и пошто смо прикупили све релевантне податке, укључујући и спорни видео у трајању од 20 секунди, КК Црвена звезда захтевао је хитну истрагу (дисциплински поступак) и кажњавање свих актера овог скандала који представља још један тежак ударац за регионалну лигу и интегритет и углед свих учесника и актера АБА лиге.

КК Црвена звезда мтс

The post КК Црвена звезда захтева хитну истрагу АБА лиге због скандала у Хали „Александар Николић“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment