Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда представила нови пакет Вибер стикера!

Фудбалски клуб Црвена звезда ове године прославља 30 година од највећег и најславнијег постигнућа у клупској историји, а то је освајање Купа европских шампиона 1991. године. Поводом обележавања три деценије од утакмице која је одиграна 29. маја Црвена звезда је одлучила да све звездаше у сарадњи са глобалном апликацијом за размену порука обрадује са 17 нових Вибер стикера!

Љубитеље најважније споредне ствари на свету и најтрофејнијег српског клуба обрадоваће вест да је ФК Црвена звезда представила нови шампионски пакет Вибер стикера који ће одушевити све навијаче и учинити дописивање још занимљивијим.

Овог пута Вибер стикери посвећени су генерацији која је за наш клуб наступала историјске 1991. године.. Будући да Вибер заједница Фудбалског клуба Црвена звезда броји 155.000 чланова, свакодневно расте и веома је популарна међу љубитељима нашег клуба, управо због тога смо сматрали да је најзанимљивији и најзабавнији начин путовања у 1991. годину путем Вибер стикера.

Црвена звезда је позната као клуб који негује односе са навијачима и зато Вибер користимо за свакодневну комуникацију са њима, дељењем најновијег садржаја, вести, видео записа, слика, организовањем анкета и још много тога. Инспирисани навијачима нашег клуба и историјом одлучили смо да изненадимо све корисника Вибера са посебним стикерима које ће моћи да користе у свакодневној комуникацији. Тема новог пакета Вибера је ноћ када је Звезда постала европски шампион. Свих 17 налепница представљају историјски састав нашег клуба, који је увек будио највеће емоције и срећу међу Звездиним навијачима.

Нови пакет Вибер стикера је већ доступан и можете му приступити путем наше званичне заједнице Вибер продавнице. Ово није први пут да Црвена звезда објављује пакет стикера, прошле године смо пакет стикер посветили легендама нашег клуба, сада на тридесетогодишњицу великог успеха намеравамо да се још једном присетимо сјајних емоција и да их путем Вибера пренесемо својим пријатељима и породицама.

Вибер стикере ФК Црвена звезда можете преузети овде.

Члан Вибер заједнице ФК Црвена звезда можете постати овде.

The post Звезда представила нови пакет Вибер стикера! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment