Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Омладинци подигли пехар

Јуниори Црвене звезде су освојили титулу у Омладинској лиги Србије. Екипа Марка Неђића, иако најмлађи састав у првенству, постигла је највише, а примила најмање голова и заслужено подигла шампионски пехар.

Капитен црвено-белих омладинаца Александар Лукић истакао је задовољство због оваквог завршетка године.

Велика ми је част што сам подигао трофеј првака Омладинске лиге Србије. Осећам се почаствовано, ово је моја друга титула у омладинској конкуренцији. Драго ми је што сам свој омладински стаж завршио подизањем овог пехара – рекао је Лукић.

Најбољи стрелац у редовима нашег тима био је Никола Кнежевић.

Импонује ми 21 постигнут гол у лиги, поготово због освајања титуле, јер да нисмо подигли трофеј ништа ми не би значио лични учинак. Овако сам свестан да сам помогао екипи головима и асистенцијама. Ово је била једна фантастична сезона за све нас – казао је Кнежевић.

Никола Митуљикић је нагласио да је тим показао квалитет током целе године.

Утисак је да смо све боље играли како је сезона одмицала, иако смо били најмлађа екипа у првенству. Показали смо завидан таленат и квалитет и са разлогом смо најбоља екипа у јуниорској конкуренцији – сматра Никола Митуљикић.

Везиста шампионског састава Јован Митуљикић објаснио је са чиме се екипа суочавала за време трајања првенствене трке.

Испоставило се да је мој погодак последњи ове сезоне који је наш тим постигао. Била је ово једна изузетно напорна и турбулентна сезона, али смо успели да освојимо титулу. Није нам сметало што смо најмлађи у лиги и што су нас многи потцењивали и отписивали. Показали смо како се игра фудбал и шта значи носити дрес Црвене звезде – закључио је момак рођен у Неготину.

The post Иза југа Маракане – Омладинци подигли пехар appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment