Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Панков: „Било је тешко, али смо заслужили трофеј“

Фудбалери Црвене звезде су победили Партизан у финалу Купа Србије после извођења једанаестераца – 0:0 (4:3). Прве импресије после освајања трофеја изнео стрелац поготка у пенал серији, штопер црвено-белих – Радован Панков.

Прво продужеци, па затим пенали, заиста смо се истрошили физички, а и емотивно. Не знам да ли имам више снаге у организму, тешка и захтевна утакмица. У последње време су такве утакмице са нашим вечитим ривалом. На срећу имамо армију наших навијача и уз њихову помоћ, као и велико залагање и максималну борбу, успели смо узели дуплу круну после дуго времена и веома ми је драго због тога – рекао је Панков.

Није могао да сакрије велику радост Радован Панков због овог великог успеха који су остварили црвено-бели током ове сезоне освојивши два трофеја.

Не могу речима да опишем колико сам поносан на овај успех. Био сам дете када смо последњи пут освојили два трофеја. То је било јако давно, имао сам 12 година и сећам се свега, славља и играча који су тада наступали за наш клуб. Сада сам заиста препоносан на све, саиграче, штручни штаб и наравно навијаче – закључио је Панков.

The post Панков: Било је тешко, али смо заслужили трофеј appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment