Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Николић: „Дали смо све за дуплу круну“

Фудбалери Црвене звезде су савладали Партизан на стадиону ,,Рајко Митић“ у финалу Купа Србије после бољег извођења једанаестераца (4:2) и освојила 25. трофеј Купа Србије. Утиске након меча изнео је стрелац са пенала Вељко Николић.

Коначно смо освојили дуплу круну, дали смо све од себе да би дошли до овога. Пет година сам у клубу и ово је стварно велики успех за све нас. Поносан сам на ове момке који су се борилии до последњих атома снаге и пролили што би се реко крв и зној. Пенали су стварно рулет, али ако си сигуран у себе, требаш само да одабереш страну и да шутнеш и то је то – истакао је Николић.

Изнео је Николић и очекивања за наредну сезону.

Звездашка јавност је навикла од нас да сваке године понављамо успехе, чак и да их надмашимо следеће године. Надам се да ћемо наредне сезоне поновити успех из националног шампионата и Купа Србије, и да ћемо играти Лигу шампиона – закључио је Николић.

The post Николић: Дали смо све за дуплу круну appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

Delije Sever Ns мај 26, 2021 at 17:11

Bitno je krvavi da sereš po Nikoliću a tvoj veliki Katai traži zamenu u 70 min,ajde bre gledaj malo realno ko god da je u prvih jedanest svi su isti.

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 27, 2021 at 12:07

AJ NE JEDI G..NA ..KAO SADA ISTI PA TI IH HVALIŠ PA ONDA BI IH SVE ZAMENIO..PA ONDA TREBA SVE PRODATI..TI SI JADNIČKO KAKO SE PROBUDIS PA NEZNAS STA CES OD MUKE KAO VULETIĆ I TEPIĆKA..LUPETATE IZ MRZNJE..NEMAS TI POJMA NI O SPORTU NI O ZIVOTU

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 26, 2021 at 12:14

haha..u pravu si..dao si sve od sebe neznanje..

Reply

Leave a Comment