Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездин бал на води и прослава 32. титуле

Фудбалски клуб Црвена звезда ће у суботу 22. маја од 19 часова и 30 минута прославити 32. титулу шампиона Србије правим спектаклом!

Изабраници Дејана Станковића сјајним играма и уз велику борбу на терену успели су да обезебеде четврту узастопну титулу првака државе и још једном ове сезоне да обрадују навијаче Црвене звезде. С обзиром да су наши првотимци током целе сезоне били феноменални на терену сезона ће завршити без уз невиђене ефекте на овим просторима.

Како би се разликовала од свих претходних ова генерација ће освајање четвртог пехара у низу прославити на реци и на посебном броду који ће пловити Савом. Биће то својеврстан бал на води, а поред првотимаца прослави ће присустовати и омладинци нашег клуба који су такође обезбедили титулу првака државе. Прослава је организована тако да се водило рачуна и о најситнијим детаљима, а црвено бели ће запловити Савом од 19 часова и 30 минута праћени визуелним спектаклом. Клуб и играчи су се одлучили на овакав вид прославе због тренутне епидемиолошке ситуације.

Сви који се у том тренутку нађу крај реке имаће прилику да уживају, а слика која том приликом буде формирана на реци биће прави одраз величине клуба какав је Црвена звезда.

The post Звездин бал на води и прослава 32. титуле appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment