Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiНајновијеОбавештењаФудбал

ОФК Бачка-Црвена звезда 0:5 (0:4)

Фудбалери Звезде убедљиво су савладали Бачку резултатом 5:0, на гостујућем терену у оквиру 37. кола Суперлиге Србије.
Изабраници Дејана Станковића су били ,,гладни” голова и већ у првом полувремену су дошли до убедљиве предности, двоструки стрелац у нашем тиму био је Жељко Гаврић, а поред њега голове су постигли Милан Павков, Његош Петровић и Мирко Иванић.

Бачка – Црвена звезда 0:5 (0:4)

Стадион: „Славко Малетин Вава“.

Судија: Момчило Марковић.

Стрелци: Павков у 15, Гаврић у 24. и 36, Петровић у 32. и Иванић у 86. минуту.

Жути картон: Никола Ескић (Бачка).

Бачка: Милојевић, Парађанин, Недељковић, Михаиловић(од 67. Мијазаки), Мијатовић, Њамцуловић(од 81. Трифуновић), Ратковић(од 81. Зиндовић), Зличић(од 64. Илић), Алексић(од 81. Проковић), Ескић, Стојановић.

Резерве: Пилиповић, Живић, Рађен, Мијазаки, Илић, Жакула, Трифуновић, Проковић, Зиндовић.

Црвена звезда: Поповић, Срнић(од 64. Гајич), Панков, Дегенек, Гобељић, Петровић, Николић, Канга(од 46. Бен), Гаврић(од 64. Иванић), Вукановић(од 46. Катаи), Павков(од 64. Фалћинели).

Резерве: Борјан, Гајић, Милуновић, Иванић, Бакајоко, Бен, Катаи, Фалћинели, Крстовић.

Имали су црвено-бели иницијативу од самог старта, напади су се најчешће одвијали по боковима, али је фалило среће у завршници. Канга је имао добру замисао у шестом минуту, али је Гаврић остао ,,кратак“ да упути ударац ка голу. Стезали су обруч око шеснаестерца Бачке фудбалери Црвене звезде, а у 13. минуту Гаврић је добро пробио по боку и дриблингом избацио чувара, а затим је убацио лопту у казнени простор, где је прво Канга покушао, а у наставку акције Вукановић није био прецизан.

Играо се 15. минут када је Николић брзо извео прекид, лопта је дошла до Канге, који је одлично центрирао, а Милан Павков рутински главом спровео лопту у мреже за 1:0. Наставила је Звезда да притиска одбрану домаће екипе. Није много требало црвено-белима да удвоструче предност. Већ у 24. минуту, Канга је одлично повукао лопту кроз средину и правовремено упослио Жељка Гаврића, који се одлично снашао са лоптом и рутински матирао Милојевића за 2:0. У наставку у кратком временском периоду, Звезда је имала две велике шансе. Прво је Вукановић добро гађао, али је Милојевић успео да одбрани, а потом је Гаврић ,,сломио“ чувара ,али је његов ударац завршио поред леве стативе. Покушао је Петровић у 31. минуту ,,пројеткилом“ са дистанце да матира голмана Бачке, али је Милојевић у последњем тренутку прстима лопту избацио у корнер. Само минут касније, после ударца из угла, наместио је ,,нишан“ Његош Петровић и маестрално погодио за 3:0 са око двадесетак метара. Дошао је сјајни Габонац и до треће асистенције, када је упослио Жељка Гаврића у 36. минуту, који је још једном рутински савладао Милојевића за убедљивих 4:0.

На почетку другог полувремена у игру је ушао Александар Катаи који је тим наступом забележио стоту утакмицу у дресу Црвене звезде. Нешто мирније су обе екипе ушле у друго полувреме. У наставку у 52. минуту је Гобељић добро прошао по левој страни и послао лопту петерац, али нико није успео да испрати и пошаље лопту у мрежу. Само три минута касније, Катаи је спољном центрирао у казнени простор, а највиши у скоку био је Павков, али је Милојевић у последњем тренутку реаговао и одбранио његов покушај главом. У 59. минуту Катаи је добро повукао лопту и упутио ударац са ивице казненог простора, али је гађао поред леве стативе. Поново је Гобељић центрирао оштро са леве стране у  69. минуту, а Бену је мало фалило да закачи лопту и постигне погодак.

Контролисала је Црвена звезда игру и градила нападе са своје половине. У 72. минуту је Бен добро центрирао из корнера,а Панков је пробао главом, али је његов покушај завршио преко гола. Само минут касније добар контранапад је имала Звезда, акцију је завршио Катаи волеј ударцем, али је Милојевић успео да одбрани његов ударац. Играо се 78. минуту, када је Катаи покушао на маестралан начин да лобује голмана Бачке када је изашао „један на један“, али је гађао преко пречке. Тачку на меч ставио је Мирко Иванић у 86. минуту, када је рутински савладао Милојевић после добре комбинације са Николићем. 

Повезане вести

9 comments

Delije Sever Ns мај 15, 2021 at 17:33

Sve jasno kao dan…onda i druge kometare nemoj da objavljuješ gde se vređa,pljuje i to non stop od jedne te iste budaletine.

Reply
Delije Sever Ns мај 15, 2021 at 11:39

Braćo upravu ste sve.Admine ugasi ovaj portal pod hitno,bre nikakvi ste,nepoštujete slobodu govora,mojih komentara milion nisi objavljivao a tamo neke od nekih glodara što stalno pljuju klub i igrače konstantno objavljuješ.Stidi se bre ispod čijeg imena se kriješ,kaljaš ugled C.Zvezde milionske armije navijača…bruka si neviđena,stidi se bre svojih postupaka i favorizuj one koji od prvog dana pljuju klub.Bruka si bre svecka!

Reply
Vladimir мај 15, 2021 at 17:21

Поштовани,
сваки коментар који у себи садржи директно вређање било кога на овом порталу неће и не може бити објављен.

Reply
ivan niksic мај 14, 2021 at 23:46

Svaka cast na jos jednoj pobjedi, kao i na sve izglednijim rekordima, sto je opet svojevrstan veliki uspjeh, ali nesto sto i istorijski, tradicionalno i na svaki nacin prilici i dolikuje klubu kao sto je to Crvena Zvezda! Nadam se da je to samo jos jedan od koraka na putu stvaranja opet jedne jake, mocne, moderne evropske Zvezde koja ce biti kadra i sposobna da se nosi sa najjacim evropskim ekipama, korak po korak, uz veliku nadu i zelju da opet svi kojima je Zvezda u srcu gledaju i budu ponosni na nju. Lijepe i dobre stvari treba pohvaliti i podrzati, kao i kritikovati i ono sto je ocigledno da ne valja, sto bode oci i onome ko je laik i zasto ne treba biti neki strucnjak, sto je prosto neprihvatljivo i daleko od standarda i nivoa jedne prosjecne ekipe, a kamo li jedne svetinje poput Zvezde. Mjera uspjeha i napredovanja je svakako rezultat i igra u Evropi, tu nema lazi, nema prevare, nema namjestanja i pustanja, a ove sezone Zvezda je skoro u potpunosti ispunila svoju misiju i sem Omonije, nema se sta posebno zamjeriti treneru i vecini igraca na prikazanoj igri i na rezultatima. Posle lijepog(ih) rezultata ne treba kvariti kritikama, ali svakako da vise nikada ne zelim da se ikada dogodi ,onakav’ Rad i ,onakva’ utakmica, NIKADA! ,Idemo dalje!’

Reply
Delije Sever Ns мај 14, 2021 at 22:35

Svaka vam čast na svemu!Postići 109 golova je fenomenalno niko nikad to nije uspeo.Gobelja borben i srce na terenu ostavio kao i uvek,Gavra odličan,Petrović tačan,Nikolić pun elana a Kanga majstor.Za sve vas jedno veliko hvala na svemu u ovoj sezoni a pojedici što ovde lupetaju i leče svoje komlekse ne jedu bre go..a.Nek i dalje samo pljuju to o njima govori jel su obične budale.

Reply
oknarb мај 14, 2021 at 21:58

Надам се и освајању дупле круне,штета што још нисмо избацили Милан јер смо га имали у ,,шаци,, и играли би с Манчестером што би још подигло самопоуздање екипи.Мислим да продаја Гобељића,Петровића,Нколића и Гаврића се неби ни осијетила.Треба покушати вратити ма колико је то немогуће Радоњића јер Звезда је најљепши фудбал играла када је имала брзе играче на тој позицији.Ко памти утакмицу с Реалом знаће о чему пишем.Жеља ми је више прелазни рокова да дође Радоја.Нико не пише да нам треба играч на средини терена.Видјело се то у Лиги шампиона дасе морају имати брзи играчи везни и стабилност на средини тј спој младости и искуства.Тројица играча која нас не смију напустити у љетњем прелазном року су Иванић,Катаи и Канга

Reply
Loki мај 14, 2021 at 21:28

Admine, svaka čast: uspeo si da oteraš sa ovih stranica svakog normalnog. Ostalo je par dilbera zadojenih u mržnji i oni se raspišu sa dva-tri cela komentara. Super. Nekada je ovde posle utakmice bilo po 30, 40 komentara, sada dva, tri…od istih komentatorskih zvezda koji sem uvreda i pljuvanja, te primitivizma nista drugo ne mogu da smisle. Takve si moj admine podržao(drugima komentare nisi objavljivao, na dobronamerna upozorenja nisi reagovao), divio so se njihovom prostakluku, vređanjem NAŠIH igrača i NAŠEG trenera(Radonju čak i po porodičnom, nacionalnom poreklu) i eto: spala knjiga na dva slova. A nekada je sve bilo drugačije…Sve!!!

Reply
Goran0008034 мај 14, 2021 at 22:58

U pravu si. Ali ON te jadne, bedne, primitivne, zajedljive i pre svega krajnje maliciozne komentare objavljuje zbog toga sto je i ON takav.

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 14, 2021 at 20:59

ODLIČNO DRUGO POLUVREME,PRAVI PRIMER KAKO SE IŽIVLJAVAJU A KAPITEN GOBELJIĆ JE IPAK KAPITENČINA..KAPA DOLE ZA GOBELJIĆA,VUKANOVIĆA,SRNIĆA SAMO DA IH NEKO NE ODVEDE U NEKI EVROPSKI KLUB,PRODUZITI SA NJIMA SARADNJU I POVEĆATI IM PLATE DUPLO..ZNANJE SE PLAĆA

Reply

Leave a Comment