Moja Crvena Zvezda
АнализеПрипремеФудбал

„Нова Звезда“: 2. део: Кога ћемо гледати на пролеће?

Ко је тренутно у предности и ко ће на почетку добити поверење стручног штаба? Од кога највише очекивати? Ко ће бити предводник новог тима?

Ово су питања која сам оставио отворена у претходном тексту, а на која ћу сада покушати да дам одговор. Нових играча је много, конкуренција веома јака и то радује. Ипак, оно што вероватно највише радује јесте то што коначно у квантитету имамо и квалитет.  Готово на свакој позицији Звезда данас има неколико решења, без много лимитираних фудбалера, као раније. Током припрема, неке ствари су постале јасније и одређени играчи су изашли у први план.

Наравно да костур тима и даље чини играчи из јесењег дела сезоне, јер је нереално  било очекивати да новајлије буду бачене у ватру одмах. Неколико њих се истакло и добило шансу у доста припремних мечева, а остали чекају своју шансу. Једно је јасно, ротација ће бити доста и то ће све момке натерати да дају још више на тренинзима и наметну се Просинечком.

Тим који је по свему виђеном до сада најближи изласку на Маракану против Суботичана је: Бајковић, Микић, Младеновић, Тошић, Максимовић, Мијаиловић, Миливојевић, Евандро, Лазовић, Перовић, Борха.

Голмани Црвене звезде

Што се позиције голмана тиче, несумњиво је да је Бајко први пик. Најискуснији је, на припремним мечевима је био сјајан, један је од љубимаца навијача. Уозбиљио се, квалитетан је голман и од њега тек треба очекивати праве партије. Кировски је други избор и вероватно будућа јединица Звезде. Млади репрезентативац, одличан голман и велики потенцијал. Сгурно је да ће и он током пролећа имати своје минуте. Треће решење је момак занимљивог презимена, Весић, који ће вероватно имати најмање минута, посебно након великог кикса против Баната и неких грешака које је понављао на припремама. Марко Дмитровић ће искуство вероватно стицати на позајмици.

Бековске позиције резервисане су, по свему судећи, за капитена Николу Микића и новајлију Филипа Младеновића. Микић је промовисан у капитена тима након одласка Ковачевића и један је од најискуснијих играча, са веома дугим стажом у клубу. Конкуренција му је Звездино дете, Жуле Стојковић, који ће сигурно имати своје минуте, али је превише неискусан да би био стартни бек. Лево се већ издвојио млади Младеновић, који је одличним радом и играма на припремама истиснуо из тима много искуснијег Петковића. Петко ће вероватно морати своју шансу да тражи из другог плана и овог пролећа ће очигледно бити други избор.

Никола Максимовић

Штоперски тандем готово сигурно ће чинити новајлије Максимовић и Тошић. Један од основних разлога за овај Робијев потез је то што су њих двојица различит тип играча, па ће моћи да се допуњују, а да тим добије и на брзини и у скок игри у последњој линији. Ово је и својеврстан спој младости и искуства. Многи оспоравају враћање Тошића на штопера, али је јасно да он има искуства на тој позицији и да ће постепено улазити у форму. Прави суд моћи ћемо да донесемо тек након такмичарских утакмица. Ћосић је након честих повреда и неких грешака пао у други план, вероватно и због тога што од јуна вероватно неће више бити Звездин играч. Крнета је изгледа треће решење на овој позицији и остаје да видимо колико може, док је повратник након две тешке повреде, Дача Михајловић под знаком питања, јер се не зна колико може у овом тренутку.

Позиција дефанзивног везног доноси дилему. Мијаиловић или Миливојевић? Мићко је стекао искуство у протеклих годину дана, љубимац је навијача, али и Роберта Просинечког и има добре шансе да након одласка Ковачевића постане стандардан на својој позицији, након много „шетања“ од штопера до везног реда. Миливојевић може одиграти квалитетно на овој позицији, али ће вероватно играти офанзивније. И Чава Димитријевић је играо на овој позицији током јесени, али је то сада мало вероватно.

За две позиције у срцу везног реда има много конкурената и борба ће бити велика. Посебно је занимљиво то што постоје и играчи који могу одиграти на више позиција, између осталог и на овој. Чини се да су у предности за сада Евандро и Лука Миливојевић. Бразилац је до повреде у дербију био у сјајној форми и показао колико може, али је након тога уследио пад. Сада тврди да се вратио у потпуности и да жели да настави тамо где је стао. Миливојевић је дошао са епитетом једног од најбољих играча у земљи и сигурно је да ће представљати велико појачање за наш тим. Преостаје само да сачекамо да се ова два играча уиграју, јер је њихов квалитет неоспран и чини се да би могли много да донесу нашем клубу. Конкурената имају много. Већ поменути Димитријевић је један од играча од којих Роби очекује највише овог пролећа, али ће шансу вероватно вребати из другог плана. Каду је био најбољи играч у протеклих неколико месеци, веома поштеним односом према грбу је стекао поверење и поштовање навијача остао је у клубу и сигурно је да се неће тако лако одрећи свог места у тиму. Ту је и млади Филип Јанковић, који је упркос хајци у медијима остао прибран и показао у неким мечевима сав свој таленат. Од њега се тек очекује оно право и сигурно је да ће добити шансу да покаже шта зна.

Крилне позиције су вероватно најбоље попуњене ове зиме. Играча је много, а исто толико и дилема. Ипак, чини се да је десна страна резервисана за једног од набољих играча тима, Дарка Лазовића. Чачанин је само један од играча које је Роби фудбалски оживео и он му је вратио на најбољи могући начин. Већ је у бележницама многих скаута и сигурно је да ће једног дана клуб на њему одлично зарадити, али је свакако на првом месту његов учинак и допринос Звездиној игри. Конкуренти су му Марко Вешовић, који је све бољи и његов имењак Мирић, који стиже као повремени репрезентативац и један од најквалитетнијих и наконстантнијих играча лиге у последњих пар година.

Марко Перовић

На левој страни је „гужва“ још већа. Највише шанси за место крај леве аут-линије има повратник Марко Перовић, од којег навијачи очекују много. Ту је и опорављени Вини Пашеко, вероватно најзвучније име које је дошло у клуб претходних година са статусом страног играча. Повреда га је омела да покаже шта зна и у доброј мери искројила судбину Звезде у протеклој полусезони. Сада ће се због психолошке баријере након тешке повреде постепено бити увођен у такмичарски ритам и видећемо колико ће моћи да помогне на почетку. Млади Ђуричковић такође жестоко ради на припремама и жели своју шансу у клубу у ком је од малена. Ту је и новајлија Милуновић, који је у неколико наврата показао да је одличан играч и да се од њега може очекивати много.

У нападу је доста специфична ситуација. Први избор је Кристијан Борха, који је и најбољи стрелац на припремама. У доброј мери, ово је практично једино што је преостало Робију. Асамоа се још увек прилагођава на саиграче и нову средину, што није једноставно. Касалица је доживео невероватан малер и повредио се након  доласка, па се сада чека одлука о овом момку. Ту је и млади Ожеговић који је добио и јавне похвале тренера, али са само 17 година сигурно неће бити први шпиц тима. Оно што је сигурно је да ће своју шансу добити!

Тим је значајно промењен, освежен младим играчима и треба очекивати да се као лидери истакну они најискуснији. Као предводника ове генерације многи виде Марка Перовића. Он је играо у генерацији која је освајала трофеје, добијала дербије и имала значајну улогу у Европи. У иностранству је стекао велико искуство и то ће свакако пренети на младе играче и бити продужена рука тренера на терену. Ту су и Микић, Бајковић, Чава и Тошић, који такође имају значајно искуство и то је веома битна ствар.

Шта очекивати на пролеће? Колико овај тим може и колико је реално очекивати много непосредно након реновирања целог тима?

(наставиће се)

Повезане вести

39 comments

10550 феб 16, 2012 at 22:30

osvajanje kupa i pobeda u ligaskom derbiju! titulu po meni ne mozemo uzeti, jer je 10 bodova ogromna razlika..

Reply
MILAN KG феб 16, 2012 at 20:01

najgore je sto ce tosic igrati stopera tu je pored vec standardno neefikasnog napada nasa velika boljka.

Reply
Aleksandar92 феб 16, 2012 at 18:34

a sta je sa malim Filipom Jankovicem ? ….

Reply
nebojsa феб 16, 2012 at 18:29

Borhina realizacija je katastrofalna.Treba forsirati Asamou i pre svega Kasalicu,kada se oporavi od povrede.Mislim da trenutno imamo 15-16 kvalitetnih igraca koje treba uigrati tokom proleca,a ubedjen sam da ce
prave igre i rezultati stici na jesen.Slicno je i sa kosarkasima.Treba samo imati strpljenja i za jedne i za druge i sve ce doci na svoje mesto.Pozdrav za sve Delije sa nadom da cemo za vikend osvojiti kup u Nisu.

Reply
milko феб 16, 2012 at 18:05

tim je tacan, koliko ja znam, ali samo umesto Perovica Milunovic ce da igra

Reply
Alex Krycek феб 16, 2012 at 01:21

Ja se i dalje pitam zbog koga mora da igra onaj balvan Borha…nije mi jasno, Robi je pre 6 meseci govorio da „mnogo voli Borhu, ali da on nije napadač, pa zato igra krilnog napadača“. Šta se to odjednom promenilo, pa je Borha postao kvalitetan napadač?!

Reply
Strahinja феб 19, 2012 at 09:45

neki pricaju da ima klauzulu u ugovoru po kojoj mora da igra inace se vraca sa pozajmice u svoj maticni klub. ne znam da li je to tacno ali on nema blage veze.. nadam se da gresim..

Reply
Goran феб 25, 2012 at 00:10

Nema to veze sa istinom, ali i da je tako onda bi to bila još jedna ucena. U tom slučaju….neka ide svako ko ucenjuje Zvezdu.

Reply
Dejan Smederevo феб 15, 2012 at 20:02

Lukic je napravio dug od 15 000 000e po priznanju samog Stefanovica a koji je objavljen na ovom sajtu gde on kaze da je dug izmedju 33 i 37 miliona eura. Pa ga niko ne tera iz kluba.Zasto ? Ukaljao ugled i ime kluba. Za tri godine vladavine dotakli smo dno na svim poljima. Gospodo Delije, zasto ne oterate Lukica koji je napravio jos veci dug i koji katastrofalno vodi klub?Zasto ne oterate jos neke ljude iz njegovog neposrednog okruzenja ? ZASTO NE OTERATE KADROVE DEMOKRATSKE STRANKE KOJI SU ZA 12 GODINA UPROPASTILI NE SAMO FUDBALSKI KLUB VEC CELO SPORTSKO DRUSTVO ?KOME I ZASTO ODGOVARA OVA ZVEZDINA PROPAST I SUNOVRAT ? Da li vam je poznato da je kadar demokratske stranke Djordje Stefanovic bivsi generalni sekretar vaterpolo kluba partizan ? Sta on trazi u Zvezdi i zasto ga je Lukic doveo u klub ? Kako je to dug narastao za jos 15 000 000e a uporno govore da ga smanjuju,gde su nam trofeji i zasto nas mali partizan godinama unazad ponizava? Zasto Lukic laze da je dug smanjen ? Ako koza laze rog ne laze,a evo i dokaza – http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=12&dd=17&nav_id=398883 Zasto Lukic i ova najgora uprava od Zvezdinog osnivanja opet kupuju Miskovicevog igraca ?Zasto se Dzajic nije vratio u klub ? Ko je prevario Dragana Dzajica iz sadasnjeg rukovodstva povodom njegovog povratka u klub i zasto ? Zasto je Goran Vesic i dalje u klubu i daje Lukicu savete ? Zasto nije otisla cela uprava kada je to zahtevano sa severa na derbiju ? Da li upravu cini samo Adzic ? Da li stvarno mislite da se nesrecni Adzic sam pitao oko dovodjenja igraca i formiranja tima ? Naravno da nije.Zasto iz kluba ne ode bivsi clan uprave partizana, osvedoceni Zvezdomrzac i ujak simona vukcevica ? Da li zelite da Lukic opet bude izabran za predsednika,sada na mandat od pet godina,da i dalje unistava klub i zasto radite na tome ? Da li je Jankovic prodat ili cemo cuti istinu tek kada Lukic opet bude izabran ? Ugovor koji je potpisan sa Jankovicem sve govori o ovoj nesposobnoj upravi i Lukicu koji nastavljaju da besomucno lazu.Jos jedan dokaz za to je i spor koji je Milovanovic dobio, a oni su pricali sasvim desetu pricu. Zasto ?Zasto sve vise mladih igraca i Zvezdine dece ODLAZI IZ KLUBA ? Zasto Zvezdine legende,vecina njih zaobilazi Marakanu u sirokom luku i ne dolazi u svoj klub ? Zasto Lukic kaze da ce rado nekom drugom prepustiti mesto predsednika ako taj neko donese u klub 30 miliona eura ? Koliko je to novca doneo Lukic u klub pa da ima pravo da postavlja ovakve zahteve ? ISTINA JE DA NIJE UNEO NI PREBIJENOG DINARA !! Dokle cemo da slusamo lazna saopstenja iz Vesiceve kuhinje ? Koga i kako savetuje kadar demokratske stranke Miki Antonijevic i sta on uopste radi u klubu ? Zasto se iz kluba ne oteraju Radujko, Oliver Dulic,Vesic i gore nabrojan kadar demokratske stranke koji su u Zvezdu dosli za vreme Lukicevog mandata i zasto se ne oteraju iz kluba ostali mnogobrojni Zvezdini “dobrocinitelji“ ? Zasto se iz kluba ne otera Antic inace kadar sps jer je i njegov udeo u propadanju Zvezde ogroman ? Da li neko normalan zeli da ucestvuje u farsi od izbora ako samo Lukic bude kandidat ? To me podseca na kubanski scenario kada su na izborima za predsednika kube postojala dva kandidate – 1. fidel kastro 2. kastro fidel Lukic i ova losa uprava nisu doveli Gazprom vec je to uradio kadar SPS-A Petar Skundric. To je istrina. Nije tacno da je Lukic dosao u Zvezdu kada to niko nije hteo. Istina je da je bilo jos dva kandidata i da su pod velikim pritiskom odustali od kandidature. Istina je da je Lukic izabran sa mnogo sumnjivim kvorumom i da je jedan clan skupstine inace navijac sa severa “slucajno“ izasao iz sale bas kada se glasalo i tako indirektno omogucio Lukicu da bude izabran. Sada sire pricu kako nema protivkandidata ni na vidiku a to je tako jer oni tako zele. Da bi se neko kandidovao valjda je normalno da mu se kaze i da on ima uvid u to koliki je trenutni dug Crvene Zvezde jer se u protivnom niko nece i kandidovati sto ova uprava i hoce i radi na tome. ZASTO LUKIC NE ZELI DA SAOPSTI KOLIKI JE DUG FK CRVENA ZVEZDA ? Sta to on krije od javnosti ? Zasto se ne ugleda na Nebojsu Covica koji je izasao u javnost i javno saopstio koliko iznosi dug KK Crvena Zvezda na taj dan i to tacno U JEDAN EURO ? NI EURO MANJE,A NI VISE.To je istina.Najveci “uspesi“ Lukiceve uprave i njega samog su Marakana tura,moja prva utakmica,budi deo Zvezde,mts pripejd kartica “Zvezda“ za samo 200 dinara,postpejd kartica “Sever,Tokio,Bari“ pa jos dobijes i sezonsku uz taj paket i telefon za samo jedan dinar,Noc muzeja,otvaranje novih red star sopova,Proslava Barija,proslava Tokia,otvaranje kafica na zapadu,postavljanje “novog“ semafora,pisanje sramnih saopstenja,svadja sa skoro svim super ligasima…ako sam nesto zaboravio izvinjavam se. DOKLE VISE ????

Reply
marko феб 15, 2012 at 16:51

Ja bi’ voleo da gledam Zvezdu u ovakvom sastavu, na prolece!
Kirovski, Mikic, Maksimovic, Tosic, Mladenovic, Milivojevic, Kadu, Milunovic, Lazovic, Borha, Asamoa.
U formaciji 4-4-2, bez muljanja oko korner zastavice, vec da igramo konkretno…
Takodje mislim da Tosic nije za centralnog odbrambenog (kao bek kida), i da smo imali peh sto se Mihajlovic povredio…
– Ali ko sam ja da mislim, i da biram kako cemo igrati… Postoji trener koji odgovara za rezultate…
– Jedno je sigurno, imamo puno talentovanih IGRACA, i samo od trenera zavisi kako ce igrati i koliko napredovati!

Reply
delija MNE феб 15, 2012 at 16:21

Prije svega sve pohvale adminima za text. Ljudi kolko sam se uzelio utakmica…jedva cekam da vidim ekipu u prvensttvu, nadam se da nas nece razocarati. U prvenstvu nam treba mnogo srece, na nasu nesrecu i nismo neke srece:D Kup, moramo da osvoimo, to nam je mozda i jedina sansa za trofej ove sezone….! Pozdrav BRACO…!

Reply
CzvBoys феб 15, 2012 at 15:04

Dobro, za sada neka Tošketa na poziciji štopera pa ako bude išlo u prvenstvu onda ok,ako ne ja mislim da Daca Mihajlović ulazi u formu a kad zaškripi tu je i Mićko mada ja bi više voleo Mićka na poziciji zadnjeg veznog.A u slučaju da nekad Mićko odigra štopera onda bi Milivojević na zadnjeg veznog.

Reply
milos 90 феб 15, 2012 at 14:34

ja stvarno neznam kako ce svi da stanu na klupu …….
jedino da napravimo jos 5 stolica 😀

Reply
milos 90 феб 15, 2012 at 14:28

Dejane Teda-a je 10. tim u kineskoj ligi a Jiangsu je 3 ili 4

Reply
milos 90 феб 15, 2012 at 14:25

ovakav sastav ce biti najverovatnije na pocetku:
Bajkovic-Mikic,Maksimovic,Tosic,Mladenovic-Mijailovic-Evandro,Milivojevic-Lazovic,Perovic-Borha
i ako moze neko da mi kaze kolko igraca moze da stane na klupu?

Reply
Александар феб 15, 2012 at 14:35

Може много, дугачке су клупе на Маракани, али је дозвољено само седам.

Reply
lpool феб 15, 2012 at 14:16

Ovaj serijal „Nova Zvezda“ je extra !! Samo tako nastavite !

Reply
Александар феб 15, 2012 at 14:21

Трудићемо се! 🙂

Reply
eliiahu феб 15, 2012 at 13:34

Sto se tice odbrambene cetvorke Mihailovic pre Tosica uz Maksimovica, Mihailovic ce biti pravo iznenadjenje za sve u prolecnom delu sezone, cvrsto verujem. Mladenovic levo, desno Mikic. Na poziciji desnog beka smo najtanji. Smatram da Mikic nije igrac za velika dela, dok je Zule jos mlad i jedina je rezerva Mikicu. Sto se tice ostataka sastava slazem se sa Aleksandrom, jedino bih dao Perovicu kapitensku traku i Luku Milunovica vise gurao na spica…

Reply
Saša феб 15, 2012 at 13:30

Александре свака част. До сад нисам коментарисао састав и давао предлоге али ово што си написао је управо оно како ја видим Звезду. Са спремним Михајловићем добили би Тошића на беку гдје он највише може да пружи али до тада ово је и по мени тим који може много.

Reply
Aca_Delija феб 15, 2012 at 13:29

Nek nam Bog da srece da se vrate dani!! Slavni dani nase proslosti!!! <3!! zvezda sampion!! 🙂

Reply
Doctor феб 15, 2012 at 13:11

Имам једно обавјештење за КУП У НИШУ: Ако прођемо у полу финале играћемо други од пола 9!Тако да знају људи да могу да планирају време!

Reply
delija86 феб 15, 2012 at 14:10

da se oni smradovi sto vise odmore,al nadam se da nece ni da stignu do kraja

Reply
Doctor феб 15, 2012 at 12:59

…………………..Bajkovic………………………
Mikic-Maksimovic-Tosic-Mladenovic
……………………Mijailovic……………………
……………Evandro…..Milivojevic…………
Lazovic…………………………………Perovic(Kadu)
………………………Borha………………………

E sada Robi ‘napokon’ treba da ima slatke muke kako bi ja to rekao. Jer na klupi ima: Asamoa, Paseko, Vesovic, Dimitrijevic, Milunovic… itd. a sigurno ne smijem da izostavim i Jankovica i Ozegovica koji ce morati da dobijaju sansu… Po mom misljenju oni ce igrati toliko kolko nasa prva postava bude igrala i dozvoljavala Robiju da kombinuje sa njih dvojicom!

Reply
Aca_Delija феб 15, 2012 at 13:28

slazem se 🙂

Reply
Dejo Delija феб 15, 2012 at 13:51

…………….……………..Bajkovic………………………
Mikic-Maksimovic-Tosic-Mladenovic
………………….……Milivojevic(Mijailovic)……………………
………………..Evandro…………..Dimitrijevic…………
Lazovic(Miric)…………………………………Milunovic(Kadu,Perovic)
…………………………Asamoa………………………

Mnogo bolje! 😀

Reply
Aleksandar феб 15, 2012 at 14:07

Auuu Dimitrijevic. Ma mnogoooo bolje.

Reply
IgOr феб 15, 2012 at 14:17

Zapusice tebi usta Dimitrijevic, samo da udje u pravu formu a nadam se da ulazi polako sa ovim pripremama…

Reply
dexa7 феб 15, 2012 at 12:52

Ili se meni cini ili Luka Milunovic neverovatno lici na Skota Parkera iz Totenhema? 🙂

Reply
Alex Krycek феб 16, 2012 at 01:19

Debelo si pogrešio…Skot Parker ima onako štreberastu facu, nije ni čudo što ga gazi ko stigne

Reply
milos феб 15, 2012 at 12:46

Borha je najefikasniji na pripremama, pa valjada je normalno da onaj koji igra centarfora i najblizi je golu da najvise golova. Da li je dao vise od pet, koliko smo odigrali utakmica?Koliko je promasio prilika? Dao je gol posle odbitka od stative itd. Svi mi znamo da nas je taj igrac kostao poraza protiv Partizana, jer on jednostavno ne zna da da gol. To je cinjenica i tacka. Druga zamerka mi je Tosic na mestu stopera, to nikako ne valja i videlo se svaki put kako smo prolazili u toj formaciji. No, trener bira, ali i snosi odgovornost. U svakom slucaju, zelim da sam potpuno u krivu!

Reply
Petak 13-ti феб 15, 2012 at 12:19

Tošić nije za štopera i. Mihajlović neigra od kada je došao,Pašeko je slomio nogu pa će igrati na proleće,a Mihajlović se povredio godinu pre Pašeka.

Reply
Александар феб 15, 2012 at 12:48

Михајловић је играо у тандему са Адијем, па је доживео две повреде. Први пут лигаменти, па онда менискус.

Reply
Marko Vozdovac феб 15, 2012 at 12:17

Prateci izvestaje primetio sam da mozda cak i najveci rsum na terenu pravi mali Milunovic kad se docepa lopte. Bas ne mogu da docekam taj 3.3. pa da vidimo sta je ispalo od celog ovog prelaznog roka…

Reply
Igor феб 15, 2012 at 12:07

Ova odbrana je na skoro svakom mecu primila gol, a igrali smo protiv prosecnih, a zasto ne reci cak i amaterskih ekipa realno gledano. Tosic ispada tako lako da protivnici (citaj Partizan pre svega) mogu samo da se raduju sto ce im on biti poslednja prepreka na prolece. Ko ne veruje neka pogleda na youtube sve nase golovo koje smo primili na ovim zimskim pripremama i pazljivo prati Tosica. Njegovo kretanje u odbrani je tako neartikulisano i neiskusno da te panika uhvati pred novi start sezone. Alternativu skoro da nemamo osim Mihajlovica kome Robi po svemu sudeci nece dati sansu.
A sada jedan osvrt na naredni prijateljski dueal protiv sahtjora. Otisao sam na njihov zvanicni sajt gde oni najavljuju mec protiv Partizana 19-og, a pre toga 16-og protiv CSK iz Moskve. To u prevodu znaci da ce protiv nas 17-og izvesti rezervni sastav tj Sahtjor B. Kakvo ponizenje protiv Partizana izvode prvi tim, a protiv nas B tim.

Reply
Dejan феб 15, 2012 at 13:36

Dobro genije,hajde reci mi protiv koje smo to amaterske ekipe igrali,osim utakmica u Crnoj Gori,što je bio sami početak priprema. Stvarno mi je muka od vas „genijalaca“,koji znate sve i ko je pravi igrač i ko je pravi protivnik i kako ćemo igrati na proleće… Naše nije da biramo tim,naše je da im damo maksimalnu podršku već sad,ne samo od 3-eg,pa kako se pokažu tako ćemo im i suditi.

Reply
jovan феб 15, 2012 at 12:03

Samo dobar trener!!
Recimo Aleksandar Jankovic..

Reply
dejanRS феб 15, 2012 at 12:39

Сви ми имамо право на своје мишљење зато и служе овакви сајтови.
Али ајде мало погледај уназад колико је тренера продефиловало кроз Звезду у последњих 10-так година и шта се постигло са сменом тренера.НИШТА.
Само за играче нови систем рада у односу на претходног тренера,резултати долазе с временом.
Ми сада имамо младе играче, и што је најгоре -10 бодова,значи уз све победе у првенству зависимо од њихови киксева у лиги и утакмице против нас и војводине.
Зашто сада не бити уз клуб?Уз тренера (ко год да је,али сад је Роби)?
Сви знамо нешто кењати када не иде,сетите се када се претходни година чуло „ово је звезда“,где све то нестало?
зар смо заборавили како смо изгубили од спартака,пенал са 18 метара итд,нормално било је грешака Војводина,франјевци,лоша срећа гол90+,па се вратило против рада.
Кроз ову полусезону нека се момци уиграју,нормално је да очекујемо добре резултате,па на крају сезоне ако буде незадовољни игром,верујем да ће и сам тренер отићи.
А за сада пуна подршка Робију.

Reply
Raka Delija феб 15, 2012 at 12:00

Moje lično mišljenje je da mi posedujemo bolju ekipu od komšija,jer u našem timu su skoro svi igrači iz ove jelen lige koji vrede imamo 10 mladih reprezentativaca,praktično smo skoro svakom timu iz lige uzeli bar po jednog najboljeg igrača što je u svakom slučaju bolje nego dovoditi neke strance za koje ni Bog Otac nije čuo i koje u Zvezdu guraju menadžeri.Ja bih lično voleo da nam štoperski par čine Maksimović i Dača Mihajlović a da Toške igra levog beka ali ok to je moje lično mišljenje.Borha se raspucao na poziciji centarfora bar na pripremama videćemo u prvenstvu kako će biti,a najbolji deo ekipe nam je po meni sredina terena tu su Mićko,Laza,Luka Milivojević,Perke,Evandro po meni najbolja u JSL.

Reply

Leave a Comment