Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеТрансфериФудбал

Браћа Митуљикић на мети Ајакса

Пре само пар дана млади фудбалери Црвене звезде, браћа Митуљикић Јован и Никола потписали су професионалне уговоре са нашим клубом до 2025. године. Обојица су се у актуелној сезони истакли сјајним дриблинзима, асистенцијама и головима. И док Јован превасходно игра у централном делу везног реда, Никола је нешто офанзивније оријентисан, игра на позицији крилног нападача, а неретко игра и на позицији центарфора.

Сасвим је јасно да обојица представљају будућност нашег клуба и да се ускоро може очекивати и њихов деби у сениорском саставу Црвене звезде, али истовремено стижу и информације да је њихов раскошни таленат примећен и ван граница Србије.

Како се сазнаје Јован и Никола Митуљикић налазе се под будним оком људи из амстердамског Ајакса чији ће скаути у недељу 9. маја присуствовати мечу 35. кола Омладинске лиге Србије у којем ће наши млади фудбалери гостовати екипи Вождовца. Омладинци Црвене звезде близу су освајања нове шампионске титуле пошто четири кола пре краја првенствене трке имају четири бода више од екипа Партизана и Бродарца, а након дуела са Вождовцем очекују их сусрети против Рада код куће, затим гостовање ИМТ-у, да би у последњем колу дошла екипа лучанске Младости.

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE мај 8, 2021 at 20:34

BRAĆA MITULJIKIĆ SU ZA NIKOLIĆA,PETROVIĆA,GAVRIĆA,SRNIĆA,VUKANOVIĆA RONALDO,MESI..DECA SU ZA OVE TARABE IZMISLILI FUDBAL

Reply
Delije Sever Ns мај 8, 2021 at 16:34

Utopiće to Terza za 12milona e i procente.

Reply

Leave a Comment