Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Синиша Саничанин на мети црвено-белих

Победом у 34. колу Супер лиге Србије над новосадском Војводином на стадиону „Рајко Митић“ резултатом 1:0 фудбалери Црвене звезде и теоретски су стигли до четвртог узастопног шампионског пехара. Победоносни погодак за нашу екипу дело је члана новосадских црвено-белих Синише Саничанина који је затресао сопствену мрежу и тиме пуленима тренера Дејана Станковића донео три кључна бода.

Аутогол Саничанина на мечу Црвена звезда – Војводина

Како се незванично сазнаје и поред кардиналне грешке у дерби сусрету између београдских и новосадских црвено-белих, Синиша Саничанин налази се на мети спортског сектора нашег клуба. У ишчекивању завршетка трансфера Александра Драговића, као и решавања статуса Немање Милуновића и Милоша Дегенека, клупско руководство размишља и о другим потенцијалним појачањима на позицији централног одбрамбеног играча, а двадесетшестогодишњи репрезентативац Босне и Херцеговине поред квалитета и искуства у нашем фудбалу поседује и још једну предност, а то је српски пасош тако да у домаћем шампионату не би наступао као страни фудбалер.

Саничанин је рођен у Приједору 24. априла 1995. године. Играчку каријеру започео је у екипи Рудара из родног града, а касније је носио дрес бањалучког Борца, Младости из Лучана, а од 2017. године члан је новосадске Војводине. Дрес репрезентације Босне и Херцеговине до сада је облачио десет пута.

Иначе како се сазнаје за услуге Синише Саничанина заинтересован је и Партизан, па би се могло догодити да прелазни рок овог лета буде изузетно занимљив.

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE мај 8, 2021 at 19:47

haha..ajte ljudi prestanite sa blamiranjem molim vas..ovaj je slabiji i sporiji od najgoreg pankova..ne sprdajte se

Reply

Leave a Comment