Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Спиридоновић се вратио из Анкаре

Претходног лета у редове нашег клуба из пољског Погон Шћећина стигао је Срђан Спиридоновић. На старту сезоне популарни „Спиди“ показао је зашто су црвено-бели инсистирали на његовом довођењу. Одличним играма, брзинским способностима, али и голгетерским учинком чинило се да је Црвена звезда добила велико појачање када су крилне позиције у питању.

Међутим, како је време одмицало Спиридоновић је све више падао у форми, тренер Дејан Станковић је изгубио поверење у њега и све мање времена је проводио на терену. Очекивано, током зимског прелазног рока Србин рођен у Бечу морао је да потражи нову средину. Постигнут је договор да Спиридоновић пролећни део сезоне 2020/21 проведе на позајмици у турском Генчлербирлигију из Анкаре. И у Анкари се Спиридоновић није наиграо. Током пролећног дела сезоне на терену је провео свега 85 минута и нити једном није био стартер у екипи која ће се на крају сезоне преселити у нижи ранг турског фудбала. С`обзиром да се последњи пут у протоколу за првенствени меч нашао пре готово месец дана, за сусрет а екипом Сиваса, одлучено је да се већ сада Спиридоновић врати у Београд иако је уговор о позајмици важио до 25. јуна. Самим тим јасно је да и откупна клаузула од 350.ооо евра неће бити активирана.

Сасвим је јасно да Срђан Спиридоновић неће остати након лета на нашем највећем стадиону. У оптицају су продаја, нова позајмица и споразумни раскид уговора, а шта ће на крају бити учињено показаће дани пред нама.

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE мај 8, 2021 at 22:33

e samo ovaj nedostaje i da budemo komplet neznalice

Reply

Leave a Comment