Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Катаи у завршној фази опоравка

Најбољи фудбалер у тиму Црвене звезде има проблем са задњом ложом од полуфинала Купа Србије против Радника. Процес опоравка је при крају, уколико не забележи повратак у недељу у дуелу са Златибором сигурно ће бити на терену у Бачкој Паланци 15. маја.

Катаи ће бити потпуно спреман за финале купа против Партизана 25. маја, претходно је потребно да кроз неколико првенствених утакмица ухвати ритам за завршни меч у сезони.

Излазак Катаија после сат игре против Младости био је изненађење, без обзира што није одиграо на очекиваном нивоу ту утакмицу измена је дошла због повреде.

Није га било потом у комбинацији за сусрете са Инђијом, Војводином и Радом, а сада се чека повратак.

Колико је битно за Станковића да има Катаија на располагању у најбитнијој утакмици до краја сезоне, говори податак да је вешти дриблер и поред дуге паузе и мањег броја мечева у доносу на саиграче најбољи стрелац екипе. У овом тренутку „десетка” има погодак више од Мирка Иванића, а два од Мохамеда Бена.

Кад се све сагледа, Иванић је играч историјске сезоне Црвене звезде, али статистички је Катаи лидер и нема дилема да би имао далеко јачи учинак да није морао да пропусти велики број мечева.

Повезане вести

Leave a Comment