Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеФудбал

Фалко: „Припрема за Куп“

Фудбалери Црвене звезде су освојили шампионску титулу ове такмичарске године и имаће прилику да се оките дуплом круном, а брзоноги Филипо Фалко истиче да жели победе у свим наредним мечевима, како би се сезона завршила на прави начин.

Сигурно је да ћемо победама у првенству спремнији дочекати предстојеће финале Купа Србије. Што се тиче периода адаптације у тиму, брзо сам се уклопио у екипу Дејана Станковића. Свиђа ми се победнички менталитет који гаји Звезда, поготово зато што волим да тријумфујем у сваком мечу. Искрено, прија ми црвено-бели дрес и стварно уживам у клубу – рекао је италијански крилни нападач Црвене звезде.

Осврнуо се Фалко на своју тренутну форму, а чињеница је да крилни нападач пружа све боље партије на терену, што потврђује податак да „Меси из Салента“ у просеку постиже погодак на сваких 90 минута.

– Како време одмиче, све боље се осећам, али и пружам квалитетније партије на терену. Као што сам већ напоменуо, одговара ми нападачки стил фудбала какав гаји шеф стручног штаба Дејан Станковић. Такође, сматрам да је наш тим врло квалитетан и да у нашем саставу има доста одличних фудбалера. Када је таква ситуација, лако је да се уклопите у екипу, као и да се навикнете на високе циљеве из којих произилазе одлични резултати које бележи Црвена звезда.

Најавио је фудбалер из Италије да ће наш тим искористити предстојећи период као неку врсту уигравања за оно што нас чека следеће сезоне.

– Већ смо математички обезбедили титулу шампиона Србије и сада имамо тај луксуз да можемо да размишљамо о следећој сезони и да се уигравамо за оно што нас чека већ од јула. Тада почињу квалификације за Лигу шампиона, а ми желимо да их што спремнији дочекамо – закључио је Фалко.

The post Фалко: Припрема за Куп appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment