Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

„Отворен дан“ у недељу у Београду

Црвена звезда организује „Отворен дан” на теренима наше Омладинске школе у недељу, 9. маја, са почетком од 11 часова, где ће сви дечаци рођени 2011, 2012, 2013. и 2014. године имати прилику да се наметну и покажу у најбољем светлу пред нашим тренерима.

После Зрењанина, Краљева и Шапца у којима је виђен велики број талентованих дечака на „Отвореним данима“ које смо организовали у оквиру сарадње са регионалним центрима (Пролетер, Аполон и Феникс), дошао је ред и на Београд. Скуп дечака предвиђен је за недељу од 10 часова и 30 минута код свлачионице на јужној трибини стадиона „Рајко Митић“, уз напомену да деца дођу у својој опреми и обавезно понесу штуцне и костобране. После скупа, прелази се на на терене наше Омладинске школе и предан рад који води на пут до црвено-белог дреса.

Талентовани дечаци ће имати прилику да уче од Звездиних тренера и да то све раде под будним оком координатора наше Омладинске школе – Владимира Цвјетичанина, који је задужен за базна годишта у нашој фабрици талената. Велики број деце које је управо захваљујући оваквим догађајима, на послетку у потпуности и задужио црвено-бели дрес, тако да вас позивамо да дођете, дружите се, покажете у најбољем светлу и постанете део Црвене звезде, а то је сан свакога ко почне да се бави фудбалом!

The post „Отворен дан“ у недељу у Београду appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment