Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Новаковић: „Звезда је на путу реорганизације“

Након јучерашњег текста који смо написали везано за Хокејашки клуб Црвена звезда, примили смо доста реакција. Неке од њих су биле позитивне, неке неутралне, а било је и оних који мисле да је текст помало негативан. Ипак, након многих година колико здушно пратимо рад нашег хокејашког клуба у свим категоријама, почев од Школе хокеја, па све до ветерана, мишљења смо да нико у овом нашем тексту не треба да се осећа прозваним. Некада и помало “провокативни” текст служи само за добробит клуба за који навијамо и коме желимо да буде успешан на свим пољима. Када би само писали хвалоспеве, мислим да нас то не би нигде одвело сем у пропаст.

Као што смо и обећали, већ јутрос смо контактирали господина Душана Новаковића, човека за којег смо рекли да је сада “главни” у СКХЛ Црвена звезда. Новаковић се радо одазвао нашем позиву и заиста смо имали доста тога да разменимо у нашој комуникацији, али ћемо већину ствари оставити за интервју који смо договорили, а сада ћемо вам пренети његову кратку изјаву на наш јучерашњи текст.

– “Помало сам изненађен да сам “главни” у Црвеној звезди”, рекао је Новаковић и додао:

– “У претходној сезони сам био део сениорског и јуниорског погона (Црвена звезда и Ред Тим), по одласку Горана Ђаковића и Јовице Руса. Мислим да реч “главни човек” и није баш примерена јер није све дефинисано, али ту сам да помогнем и пружим гиганту, какав Црвена звезда и јесте, све оно што је потребно како би она показала сву своју моћ. Звезда јесте у процесу реорганизације и све ће то доћи на своје место, а видећемо ко ће бити на којој позицији.”

Осврнуо се кратко г. Новаковић и на неке ствари око млађих селекција:

– “Садашња Управа клуба, или како је Ви називате у свом тексту “група родитеља”, видевши да у млађим селекцијама не функционише све како треба, ангажовала је канадског тренера који је ту са нама и верујемо да ће донети квалитет који нам је потребан. Иначе, о величинама какве су Гиле, Трифа, Прока и Ића није потребно превише писати и можда се неки плаше њиховог повратка”, закључио је овај кратки разговор Новаковић уз обећање да ће за наш портал да да интервју и много опширније одговори на сва питања која имамо везано за све селекције Црвене звезде.

(извор/фото: czbg.net)
https://www.czbg.net/2021/05/03/novakovic-zvezda-je-na-putu-reorganizacije/

Повезане вести

Leave a Comment