Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Црвена звезда у Новом Месту (уторак, 18.30)

Кошаркаши Црвене звезде након важне победе у Љубљани, у недељу увече допутовали су у Ново Место где ће у уторак одиграти заосталу утакмицу 18.кола регионалног такмичења са екипом Крке.

Црвено-бели неће имати (као у много случајева ове сезоне) много времена за одор и припрему ове утакмице у дворани „Леон Штукељ“ али у добром расположењу дочекују меч против ривала са којим ће одиграти 26.меч у регионалном такмичењу.

Тренутни скор је 19-6 за црвено-беле, а у првој утакмици ове сезоне која је одиграна још почетком новембра у Београду, Црвена звезда је славила 88:62.

Утакмица која је на програму у уторак од 18.30 часова има велики резултатски значај за обе екипе, за црвено-беле у погледу пласмана на врху табеле, док Крка тренутно заузима 12.место на табели са скором 8-16 и бори се за опстанак у регионалном такмичењу.

Тренер КК Црвена звезда Дејан Радоњић:

Очекује нас још један меч у Словенији у распону од 48 сати, након Љубљане имамо утакмицу у Новом Месту против екипе Крке којој је сваки меч од изузетне важности. Сигурно да ће изаћи на терен са великом мотивацијом да изборе опстанак у АБА лиги. Ми зато морамо пре свега добро припремити и онда и одиграти меч са великом енергијом и борбеношћу, свесни чињенице да смо у Новом Месту имали доста лоших искустава што нас додатно упозорава пред овај меч – рекао је тренер црвено-белих.

Марко Симоновић: – Након утакмице у Љубљани, очекује нас гостовање у Новом Месту против екипе Крке која је и ове сезоне показала да може да одигра добре утакмице против свих тимова у АБА лиги, посебно на свом паркету и без обзира на име и квалитет ривала. Налазе се у борби за опстанак и сваки меч им је сада јако битан. Због свега морамо да одиграмо максимално ову утакмицу борећи се за сваку лопту и уз велику енергију – рекао је један од најискуснијих првотимаца црвено-белих.

Одмах по завршетку утакмице у Словенији, црвено-бели се враћају аутобусом за Београд, а утакмицу последњег 26.кола регуарног дела сезоне играју у Задру наредног уторка 27.04. од 16 часова у дворани „Крешимир Ћосић“.

 

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE апр 20, 2021 at 13:33

maksimalno ozbiljan pristup a onda karanje milogorskih ustaša

Reply
Aleksandar 89 апр 20, 2021 at 12:56

Idemo do pobede!!!

Reply

Leave a Comment