Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Станковић : Веровали смо у преокрет

Фудбалери Црвене звезде савладали су Радник из Сурдулице са 2:1 у оквиру 32. кола домаћег првенства. Екипа црвено-белих је стварала шансе, диктирала темпо током целог сусрета и дошла до заслужене победе и поред резултатског заостатка на полувремену. Тренер Дејан Станковић био је задовољан још једном узастопном победом.

 

– Показали смо карактер иако се ток утакмице баш чудно наместио. Сем једне грешке у првом полувремену када је ривал једини пут ушао у шеснаестерац, није било никаквих проблема. Момци су стварали шансе свих 90 минута, промашили смо велики број прилика, два пенала, али смо на крају ипак показали карактер. Нису посустали, наставили су и после примљеног гола да нападају. Било је наравно и неких грешака, али немам шта да замерим момцима – рекао је Станковић.

Шеф стручног штаба Црвене звезде осврнуо се и на наредну утакмицу када ће црвено-бели поново играти са Радником. Овога пута у полуфиналу националног купа.

– Без обзира на име противника, то је велика утакмица јер играш за пласман у финале Купа Србије, за важан трофеј. Успео сам у овој утакмици да одморим неколицину играча, да направим неке ротације. Момци који су данас играли пружили су одличну партију, као и они који су ушли са клупе. Тако да смо успели да приведемо утакмицу крају на начин који смо желели. Мени су некад и драже овакве победе јер показују чврст карактер који има наша екипа – закључио је Станковић.

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE апр 17, 2021 at 23:09

sram te bilo..od cega odmaras jedina dva vredna igrača..mizerija i razočarenje

Reply

Leave a Comment