Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Станковић: Победа у дербију нас мотивисала

Утиске после победе над Јавором у Ивањици од 5:1, укупно 19. тријумфа у низу нашег тима у домаћем шампионату, изнео је шеф стручног штаба Црвене звезде Дејан Станковић.

 

– Нисам хтео пре утакмице да говорим колико је терен нераван, али добро кренули смо ,,узбрдо” од самог старта. Примили смо гол, али није попуштала концентрација, па смо на време изједначили и повели. Момци су стварно били одлични. Говорили су да увек после дербија падне концентрација и да се играчи испразне, али мислим да је супротно од тога, што се могло видети и данас. Нема разлога да се задовољавамо, а још нисмо ништа урадили. Такав је менталитет наше екипе, идемо из утакмице у утакмицу што бољи и јачи да дођемо до коначног циља. Оваквим ритмом и овако озбљним приступом утакмицама, мислим да смо на правом путу и можемо бити стварно ефикасни и опасни из меча у меч – истакао је Станковић.
Задовољно је шеф стручног штаба Дејан Станковић прокоментарисао наступ младог нападача Николе Крстовића.
– Ово је једно од најбољих издања Крстовића од како сам тренер. Задовољан сам односом какав имамо. Крстовић је данас позитивно изненадио све. Не само приступом, колико покретљивошћу, читањем игре и колико је лопти задржао и фаулова изнудио. Није имао ни једну грешку у додавању. Све честитке и нека настави тако да ради – рекао је Станковић.

Повезане вести

Leave a Comment