Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милијаш: Најтеже је играти без публике

Фудбалери Црвене звезде у среду од 18 часова дочекују Партизан на стадиону ,,Рајко Митић“ у оквиру 30. кола Суперлиге Србије. Неко ко је био актер многих дербија је Ненад Милијаш, а садашњи члан стручног штаба Дејана Станковића отпимистичан је пред сусрет са вечитим ривалом.

Очекујем да пружимо све што смо уигравамо на тренинзима. Дерби је специфичан меч, носи нешто своје и не може се поредити ни са једном утакмицом домаћег првенства и Европе. Детаљ како се неки играч буде осећао у том тренутку може и да преокрене дерби, а надам се да ће то бити у нашу корист – изјавио је Милијаш.

Бивши капитен Црвене звезде присетио се и јединог вечитог дербија на “Маракани” који је одигран без публике. Милијаш је био актер те утакмице и постигао је погодак за 4:1 и убедљиву победу црвено-белих.

Најтеже је играти дерби без публике. Није еуфорија каква треба да буде када је са навијачима. Сада смо се већ навикли да играмо пред празним трибинама, тад је било специфично јер се само та утакмица играла без публике. Волео бих да се понови резултат 4:1 као из 132. дербија, али сваки дерби доноси нешто своје и одлучују нијансе и ситни детаљи. Нама је битно да смо сви спремни и здрави. Играмо дерби код куће, знамо да доноси много и требамо ући паметне и хладне главе у утакмицу. Што се тиче жеље за победом, то нико не може да одузме играчима – закључио је Милијаш.

The post Милијаш: Најтеже је играти без публике appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment