Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Футсалери поражени и у Нишу. Следи бараж за опстанак

У претпоследњем 17. колу Прве Футсал лиге Србије футсалери Црвене звезде гостовали су у Нишу где су одмерили снаге са екипом Калча. Сусрет који је за победника и дефинитивно значио избегавање баража за опстанак у српској футсал елити припао је домаћој екипи, а црвено-белима остају велике бриге у самом финишу шампионата.

КМФ Калча Ниш : КМФ Црвена звезда 8:4 (5:2)

Нишку екипу је до убедљивог тријумфа против Црвене звезде предводио сјајни Марко Илић. По једном су били прецизни Димитрије Раденковић, Милош Стојановић, Немања Недељковић и Никола Станковић.

Пораз црвено-белих, са по два поготка, ублажили су Лука Благојевић и Алекса Милосављевић.

У последњем 18. колу лигашког дела такмичења КМФ Црвена звезда дочекује некадашњег шампиона, екипу крагујевачког Економца која се налази на корак од директне селидбе у нижи ранг. Већ сада је јасно да ће Црвена звезда у борби за опстанак у елитном рангу да одмери снаге или против КМФ Ивањица, или против КМФ Јастребац из Блаца.

Дворана: „Чаир“
Судије: Бојан Милић, Александар Минић и Милош Грујић
Стрелци: 1:0 Марко Илић у 3, 2:0 Раденковић у 3, 3:0 Стојановић у 6, 3:1 Благојевић у 10, 4:1 Недељковић у 16, 4:2 Милосављевић у 17, 5:2 Марко Илић у 19, 6:2 Станковић у 21, 7:2 Марко Илић у 30, 8:2 Марко Илић у 31, 8:3 Благојевић у 33, 8:4 Милосављевић у 37. минуту
Жути картони: Петронијевић, Чкоњевић, Милосављевић, Павловић (Црвена звезда).
КМФ КАЛЧА: П. ПАВЛОВИЋ, СТАНКОВИЋ, МАРКО ИЛИЋ, СТЕВАНОВИЋ, РАДЕНКОВИЋ, Илија Илић, Стојановић, Младен Илић, Милосављевић, Недељковић, Мишић, Митровић, Коцић, М. Павловић.
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: МЛАДЕНОВИЋ, ПЕТРОНИЈЕВИЋ, ЈОВАНОВИЋ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, ЧКОЊЕВИЋ, Благојевић, Сарић, Н. Ђукић, Лончар, Павловић, С. Ђукић, Ђого, Инајетовић, Јевтић.

Повезане вести

Leave a Comment