Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић: „Важни бодови са тешког гостовања“

Утиске после још победе над Напретком у Крушевцу од 4:1, укупно 17. тријумфа у низу нашег тима у домаћем шампионату, изнео је шеф стручног штаба Црвене звезде – Дејан Станковић.

Пре свега, честитке мојим момцима на оствареној победи. Услови за игру нису били лаки. Првих двадесетак минута игре је било теже за нас, јер смо имали мањих проблема у повезивању додавања и игри без лопте. После тога смо кренули доста боље, креирали смо велики број акција и боље смо нападали простор. Из тога је произашло пар шанси које смо реализовали и тако постигли важне голове у првом делу сусрета. У наставку меча наставили смо у истом ритму. Иванић је имао прилику да „затвори“ меч. Морамо инсистирати на томе да будемо одлични егзекутори када се укаже добра шанса. Једино ми је жао што смо примили гол, али и то се дешава у фудбалу. Такође, посебно ми је драго због Павкова, али најважније да „носимо“ три бода са собом са овог тешког гостовања – рекао је Станковић.

Тренер црвено-белих укратко је најавио дерби сусрет који очекује нашу екипу у среду од 18 часова.

Има четири дана до вечитог дербија. Прво нам следи повратак у Београд и краћи одмор, а онда и сама припрема утакмице која је заиста велика. Уосталом, о томе говори и историјат вечитих дербија – закључио је шеф стручног штаба Црвене звезде.

The post Станковић: Важни бодови са тешког гостовања appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment