Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Сукоби у Звездиној свлачионици након дуела са ИМТ-ом

Након четвртфинала Купа Србије у којем су фудбалери Црвене звезде савладали новобеоградског прволигаша екипу ИМТ-а резултатом 3:0 у свлачионици нашег клуба, како се незванично сазнаје, дошло је до сукоба на релацији тренер – поједини фудбалери. Тренер Дејан Станковић био је видно незадовољан издањем наше екипе током другог дела игре у којем црвено-бели нису показали готово ништа, па је дошло до повишеног тона што је појединим фудбалерима и засметало па су се и супроставили тренеру за кога се мора истаћи да је у актуелној сезони постигао запажене резултате. Информације унутар свлачионице говоре да је чак и физички обрачун избегнут у последњем тренутку.

Услед свега, како би се страсти примириле, морало је да интервенише и руководство ФК Црвена звезда које је по хитном поступку суспендовало тренера Станковића, као и двојицу фудбалера Дијега Фалћинелија и Филипа Фалка који су стали на страну тренера, а за чије је довођење управо Станковић био и најзаслужнији. Италијански интернационалци до даљег неће бити у конкуренцији за састав екипе и по окончању сезоне ће се одлучивати о њиховом даљем статусу у клубу, а незваничне информације говоре да је тренер Станковић већ спаковао кофере и отпутовао у Милано, па је извесно да ће руководство нашег клуба морати да пронађе неко алтернативно решење за клупу нашег клуба како би се актуелна сезона привела крају.

Свакако, ова ситуација у многоме ће пореметити све планове црвено-белих, посебно пошто се за мање од недељу дана игра 163. вечити дерби који ће у многоме и одлучити о судбини сезоне 2020/21…

Поштовани Звездаши, ипак разлога за бригу нема. Станковић и екипа вредно раде, спремају се за изазове који их очекују у наставку сезоне, а циљ је дупла круна, а сви заједно морамо знати да је данас ипак 1. април…

Срећан нам свима светски дан шале…

Повезане вести

3 comments

krvavi zvezdas-DE апр 1, 2021 at 17:43

HAHA..LEPA ŠALA..NAJVIŠE SU SE SIGURNO PORADOVALE USTAŠE GLODARSKE

Reply
Delije Sever Ns апр 1, 2021 at 16:35

Lepa šala nema šta!Ali Deki brate samo da znate da se ovakva igra nikad više ne ponovi od 20min,izgledali ste kao razbijena badna,bilo vas je bruka i sramota gledati kako se vučete po terenu.Samo jedno znajte“ Delije hoće pobedu u Derbiju“…Saberite se na vreme da nebude sranja.

Reply
ĐOLE BARI 91 апр 1, 2021 at 13:08

HVALA,TAKOĐE.

Reply

Leave a Comment