Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенска кошаркаКошаркаМлађе категоријеНајновије

Јуниорке максималне у групној фази, следи бараж за финални турнир лиге Београда

Јуниорска селекција ККЖ Црвена звезда Комбанк остварила је и осму победу из исто толико мечева и први степен такмичења у лиги Београда завршила са максималним учинком. Црвено-беле су у последњем колу савладале Арт Баскет 2 резултатом 69-52.

Звездине девојке су рутински завршиле први степен такмичења. Већ у првом полувремену су изабранице Немање Планојевића обезбедиле двоцифрену разлику, уз двоцифрен учинак Саре Васиљевић, са којом су отишле на одмор, и коју су контролисале до краја меча.

У трећем периоду Ана Милановић је материјализовала решења у нападу, а у последњем кварталу Звезда је била расположена ван линије 6,75 и са четири везане тројке завршила утакмицу.

Сара Васиљевић је са 16 поена била најефикаснија, Ана Милановић је убацила 12, Дуња Зечевић 9.

Црвена звезда ће у четвртфиналу, односно бараж мечевима за завршни турнир лиге Београда, играти против екипе Грл Баскет, која је први степен такмичења завршила на 4.месту групе А. Први меч је на програму наредног викенда, а домаћин је Грл Баскет. Реванш мечеви се играју 10/11.априла.

Победници баража играће на финалном турниру 16.априла. Финалисти ће обезбедити место на завршном турниру на државном нивоу, док ће трећепласирана екипа играти бараж са представником из региона Војводина.

ККЖ Црвена звезда Комбанк: Марковић 3, Рунић, Васиљевић 16, Кецман 2, Ивановић 3, Зечевић 9, Улемек 3, Спасовски 6, Милановић 12, Ковачевић 7, Вуловић, Ромчевић 8. Тренер: Немања Планојевић

The post Јуниорке максималне у групној фази, следи бараж за финални турнир лиге Београда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment