Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – Омладинци на правом путу

Наши таленти из Омладинске школе су наставили да бележе позитивне резултате, а посебно су се током овог викенда истакли изабраници Марка Неђића који су савладали Војводину у дерби сусрету 26. кола Омладинске лиге Србије.

Јуниори Црвене звезде су победили Војводину – 2:1. Наши омладинци су примили гол у раној фази меча, али су показали карактер и доминацијом у готово свим сегментима игре дошли до преокрета головима Николе Кнежевића и Јована Митуљикића. С друге стране, јуниори Графичара су у потпуности надиграли екипу Партизана, али је фалило више концентрације у завршници офанзиваца Милана Стегњајића, па је гост славио са 1:0

ОМЛАДИНСКА ЛИГЕ СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 26. КОЛА:

1.Бродарац, 68 бодова, гол разлика 60:19

2.Црвена звезда, 61 бод, гол разлика 70:20

3.Партизан, 61 бод, гол разлика 70:30

12. Графичар, 29 бодова, гол разлика 28:37

СТРЕЛЦИ: Никола Кнежевић (14 голова, Црвена звезда), Матеја Бачанин (13 голова, Црвена звезда), Јован Митуљикић, Никола Митуљукић (6 голова, Црвена звезда).

Изабраници Николе Митића који предводи кадетску селекцију нашег клуба, поражени су од Војводине у оквиру 26. кола лиге. Црвено-бели су били бољи ривал на овој утакмици, стварали шансе, али нажалост нису успели да дођу до позитивног резултата. Стрелац јединог гола за наш тим на овом мечу је био Алексеј Вукичевић. Кадети Графичара изгубили су од Партизана – 3:0. Фудбалери које са клупе предводи Никола Ђуровић су ушли храбро у меч, имали конкретне прилике на старту, али већ у првом полувремену остали са играчем мање, што су гости искористили.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 26. КОЛА:

1.Партизан, 67 бодова, гол разлика 94:10

2.Војводина, 66 бодова, гол разлика 72:22

3.Црвена звезда, 62 бода, гол разлика 76:20

5.Графичар, 53 бода, гол разлика 66:31

СТРЕЛЦИ: Мирко Николашевић (18 голова, Црвена звезда), Матеја Бубањ (13 голова, Црвена звезда), Лука Бошковић (12 голова, Графичар), Давор Ракић, Јован Мијатовић (8 голова, Црвена звезда).

Сениори Графичара су одиграли нерешено против Борца из Чачка – 1:1. Фудбалери Радомира Коковића су примили гол у раној фази меча, али су брзо стигли до изједначења голом Марка Лазетића који је уписао првенац у сениорском фудбалу. Могао је наш тим да дође до победе у надокнади времена, али нажалост нису успели да дођу до преокрета.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 24. КОЛА:

1.Раднички 1923, 54 бода, гол разлика 39:14

2.Кабел, 47 бодова, гол разлика 31:13

3.Колубара, 44 бода, гол разлика 33:24

8.Графичар, 32 бода, гол разлика 28:24

СТРЕЛЦИ: Борисав Бурмаз (6 голова), Немања Стојић (3 гола), Илија Бабић, Норман Кембел, Лазар Марјановић (2 гола).

Млађи омладинци Графичара, које са тренерске позиције предводи Душан Шарановић, су ремизирали са Вождовцем – 2:2. Голове за наш тим на овом сусрету су постигли Иван Никчевић и Михајло Митић.

Млађи кадети Црвене звезде су одличном игром дошли до тријумфа над Синђелићем – 3:0. Ученици Срђана Бугарског су контролисали игру током већег дела сусрета, а за црвено-беле су погађали Андрија Мандић и Теодор Илић, који је био двоструки стрелац на овом мечу.

Пионири Графичара су рутински савладали Раднички са Новог Београда на домаћем терену – 4:1. Таленти које са клупе предводи Милорад Вилотић су контролисали утакмицу и лако реализовали створене шансе. На овом мечу хет-трик је постигао Даворин Тошић, док је једном био прецизан Андрија Максимовић.

Изабраници Уроша Урошевића су у оквиру Лиге млађих пионира поражени од Чукаричког резултатом 1:0. Нарочито се на мечу сјајним интервенцијама истакао наш голман Филип Достанић.

Млађи пионири Графичара убедљиво су савладали екипу Рада – 3:0. Пулени Дејана Шиљковића су одиграли одличан меч, контролисали игру током читаве утакмице, доминирали у свим сегментима игре и на крају заслужено славили. Голове за наш тим постигли су двоструки стрелац Петар Поповић, док је коначан резултат поставио Страхиња Стојковић.

Петлићи Графичара су убедљиво победили Вождовац – 4:1. Ученици Владимира Вучића су били видно расположени на овом мечу, стварали велики број шанси и доминирали у пас игри. На овом сусрету видели смо чак четири различита стрелца за наш тим, а прецизни су били редом Алекса Дамјановић, Лука Јовановић, Урош Кошанин и Виктор Стојановић. Петлићи Црвене звезде, које са клупе предводи Данило Тешић, су поражени на гостовању Чукаричком – 3:0.

The post Звездини бисери – Омладинци на правом путу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment