Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаМлађе категоријеНајновије

Јуниори Звезде испустили +19. Мега славила у финалу ANGT турнира „Марко Ивковић“

Кошаркаши Црвене звезде мтс освојили су друго место на овогодишњем јуниорском ANGT турниру „Марко Ивковић“ пошто су у финалу поражени од екипе Меге SoccerBet.

Црвена звезда мтс : Мега SoccerBet 80:82 (24:18, 22:14, 22:27, 13:23)

Најефикаснији у екипи Црвене звезде био је Матовић са 23 поена, Шарановић је додао 19, а Бранковић је уз 15 поена имао и 10 скокова.
Црвено-бели су пропустили лепу прилику да дођу до новог освојеног турнира пошто су доминирали првим полувременом, имали чак и 19 поена предности, али су попустили у наставку утакмице и дозволили ривалу да се поен по поен враћа у меч и на крају у узбудљивој завршници слави резултатом 82:80.

Без обзира на пораз у последњој утакмици, црвено-бели су оставили добар утисак на овогодишњем турниру на коме су славили у мечевима са екипама Клужа, Макабија и Партизана до већ поменутог пораза у финалу.

Још једно признање за црвено-беле је и именовање Николе Шарановића у прву петорку турнира ANGT за 2021 годину.

КК Црвена звезда мтс: Вукас 3, Гачић, Радаковић 2, Вудраговић, Михаиловић, Павловић 9, Шарановић 19, Вуковић, Матовић 23, Топаловић 5, Топић 4, Бранковић 15+10 ск;

Овогодишња завршница са осам најбољих клубова (три освајача турнира и пет позивница које ће упутити Евролига) одржаће се у Валенсији.

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC мар 29, 2021 at 13:26

NIJE OVDE NIKO KRIV,OVI STO SU SUDILI JE STRASNO,VAS TREBA ODVESTI NEGDE GDE OVCE PASU DATI VAM PO PET OVACA I VI NJIH DA JURITE,PUSTITE DECU DA IGRAJU KOSARKU,SVIRATE STO FAULOVA,ISPRAZNILI STE KLUPE I JEDNIH I DRUGIH,BRUKA I SRAMOTA ZA KOSARKU KO SVE SUDI,NEMAZEM DA JE ZVEZDA OSTECENA ALI BRE DECA NEMOGU DA UCE PORED OVIH NEZNALICA

Reply
ĐOLE BARI 91 мар 29, 2021 at 13:16

ČESTITKE MOMCI NA ODLIČNIM IGRAMA,IGRALI STE SRCEM ,ULOŽILI POSLEDNJI ATOM SNAGE ,PROMAŠILI PAR ŠUTEVA KAD SE REŠAVALO FINALE.ZGAZILI STE SEKTU,DOMINIRALI PROTIV OVIH ŠTO IM SE UVEK SKLANJAJU,FALILO JE MALO SNAGE ZA TRIJUMF. SAMO NAPRED,SVAKO DOBRO VAMA I STRUČNOM ŠTABU.

Reply

Leave a Comment