Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Једанаеста победа рукометашица

Црвено-беле девојке савладале градског ривала, екипу ОРК Београда на Бањици 30:25 (15:8), у оквиру 14.кола Супер Б лиге.

Изабранице Весне Бојковић су рутински оствариле нову победу. Црвена звезда је већ на старту повела 5:0, а Тамара Јелић закључала гол. Уз два седмерца, зауставила је двоцифрен број удараца у првом полувремену, и у периоду када у нападу није ишло по плану, уливала самопоуздање својој екипи. Звезда је у серијама ломила противника, чак и са две играчице мање, разлика је могла да буде и двоцифрена, који је успео головима некадашњих Звездиних играчица, Ање Кленковски и Наташе Радуловић да смањи на 15:8 за крај првог полувремена.

У другом полувремену, брзо су црвено-беле стигле до двоцифрене предности, коју су контролисали до завршнице, а гошће су серијом од четири везана гола успеле да преполове минус на коначних 30:25.

Најефикаснија је била и најбоља играчица утакмице, Тамара Петковић са 7 голова. Јелена Кострешевић је постигла 6, Анђела Гуџић 5.

Црвена звезда се победом одвојила од најближих пратиоца на четири бода и одржала прикључак за првопласираном екипом Београда. У наредном колу противник је екипа Кучева, која дели трећепласирано место.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ОРК БЕОГРАД 30:25 (15:8)

Београд, хала: УСЦ „Вождовац“. Без гледалаца. Судије: Марко Сајић и Бранко Милекић (Београд). Искључења: Црвена звезда 24, ОРК Београд 8 минута. Седмерци: Црвена звезда 5(3), ОРК Београд 7(3).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Митић, Јездић 1, Шашић 2, Петковић 7, Ристић 3, Ђурковић 4(2), Ћорић 1, Јелић, Крћа, Ердељановић, Кунчер 1, Гуџић 5, Кострешевић 6(1). Тренер: Весна Бојковић

ОРК БЕОГРАД: Аврамовић, Стевановић 2, Пушоња 1(1), Танасијевић, Николић 1, Радуловић 3, Крћа 9(1), Шарац, Будимкић, Крезовић 3, Дикић, Васиљевић, Кленковски 6(1). Тренер: Милан Анђелковић

The post Једанаеста победа рукометашица appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment