Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоТенис

Зекић владар Анталије

Тенисер Црвене звезде Миљан Зекић поновио је успех од прошле недеље и по други пут узастопно освојио турнир у Анталији из М15 серије ИТФ календара.

Овога пута, наш тенисер је теренима Клуба Мегасарај у 1. колу био бољи од Шпанца Макс Алкала Гурија са 6:4, 6:3. Наредног ривала, Александра Брајнина из Украјине је савладао са 6:2, 6:3.

У четвртфиналу за противника је имао Мађара Фабијана Марошана који му је предао меч при резултату 6:2, 3:0. Најтежи задатак Зекић је имао у полуфиналу против Драгоша Николае Мадараса из Шведске којег је елиминисао резултатом 5:7, 6:4, 6:4.

За противника у финалу је имао другог носиоца Пољака Даниела Михалског којег је победио са 7:6(6), 6:3 и освојио други пехар у турском летовалишту за само седам дана.

Иначе, Звездин тенисер се од почетка фебруара налази у Анталији где је учествовао на чак пет турнира, два последња је освојио, а претходно је на још два играо у финалима која је нажалост изгубио.

Турнир из М15 серије ИТФ-а у Клубу Мегасарај се играо за наградни фонд од 15.000 долара, а ово је Миљану Зекићу 24. титула на ИТФ турнирима уз једну титулу на АТП челенџеру.

The post Зекић владар Анталије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment