Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеРепрезентацијаФудбал

Гајићев успон у Звезди

Одувек је десни бек Милан Гајић важио за једног од најталентованијих домаћих фудбалера на тој позицији, али је напредак који је остварио ове сезоне импозантан, о чему сведочи то да је у Црвеној звезди незамењив, као и да је од скора стандардан члан стартне поставе нашег националног тима.

Пуна минутажа против Републике Ирске показала је да се Гајић усталио код новог селектора Србије – Драгана Стојковића Пиксија, а у Црвеној звезди је уз Борјана са 38 наступа, најстандарднији првотимац. Пронашао је Дејан Станковић „жицу“ беку из Вуковара, а он је у актуелној сезони постигао два гола и забележио пет асистенција. О његовом победничком менталитету, али и сјајној игри нашег тима говори чињеница да је Гајић најбољи европски стартер, те да је на 24 меча остварио 23 победе, и иза себе оставио фудбалере попут Леванодвског, Салаха…

За све време колико је у нашем клубу (од фебруара 2019. године) забележио је укупно 64 наступа, уз четири поготка и 12 асистенција. Ипак, његов успон у форми и каријери везује се за долазак Дејана Станковића на клупу нашег тима. Знало се да је Гајић талентован, имао је иза себе освојено Светско првенство до 20 година на Новом Зеланду, као и неколико сезона у ОФК Београду као тинејџер, а онда је уследио прелазак у Бордо где је такође био запажен неко време, а потом није играо.

Ипак, доласком у Црвену звезду се све променило, а сигурно је да наш бек може још много да напредује.

The post Гајићев успон у Звезди appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Delije Sever Ns мар 28, 2021 at 17:36

Gobelja naš brat!Sve pohvale za Gobelju,u svakoj tekmi ostavljao srce na terenu za našu Zvezdu.Čovek koji je igrao Desnog i levog beka,štopera,zadnjeg veznog,prednjeg,Krila,špica…sve što je trebalo taj dečko je i pod blokadama igrao i ostavljao srce na terenu.Nije sigurno preko one stvari došao u nekim utakmicama do kapitena Zvezde.Gobelja želim ti da naleto odeš u neki drugi klub gde ćeš se naplatiti pošto si to zaslužio.

Reply
Милош мар 28, 2021 at 16:53

Просек и ништа више. Поред очајног Гобељића ко год да је играо десног бека био би хваљен. Звезди требају озбиљни десни и леви бекови за нешто више у Европи наредних година!

Reply

Leave a Comment