Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаМлађе категоријеНајновије

АНГТ – Победа и против Макабија, у суботу за финале

Кошаркаши Црвене звезде остварили су и другу победу на овогодишњем Евролигином АНГТ турниру „Марко Ивковић“ пошто су у петак увече у 2.колу групе А савладали вршњаке израелског Макабија из Тел Авива резултатом 69:57 (25:3, 15:15, 17:21, 12:18).

Црвено-беле је предводио Шарановић са 22 поена, са 17 поена, пратили су га Бранковић са 13 и Радаковић са 11 поена.

Најефикаснији у екипи Макабија био је Меншел са 18 поена.

Црвено-бели су у овој утакмици одиграли изванредну и чврсту одбрану у првом полувремену у коме су ривала свели на само 3 поена у првој деоници, а укупно 18 у првом полувремену које су решили у своју корист резултатом 40:18.

Заустављен је најефикаснији играч Макабија Меншел,а из јаке одбране стизали су бројни контранапади и лаки поени.

У другом полувремену екипа Макабија је дошла до нападачке игре, док је црвено-белима стао напад, али су наставили са чврстом одбраном која им је на крају и донела победу у овој утакмици, иако је ривал у једном тренутку пришао на само 10 поена заостатка.

КК Црвена звезда: Вукас 3, Гачић 3, Радаковић 11, Вудраговић 3, Михајловић, Павловић, Шарановић 22, Вуковић 2, Матовић 7, Топаловић 5, Топић 2, Бранковић 13.

Црвена звезда је у петак направила први корак и забележила две победе против Клужа (89:53) и Макабија, а за пласман у финале бориће се у суботу од 16 часова највероватније против екипе Партизана која је такође у петак победила Макаби након продужетка 101:88 (81:81) а у последњи меч дана против румунског Клужа улази као фаворит.

The post АНГТ – Победа и против Макабија, у суботу за финале appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment