Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Ватерполисти остварили циљ у Нишу

Црвено-бели савладали Наис на гостовању у Нишу, у оквиру 13.кола Суперлиге, на базену „Чаир“ – 10:6 (4:1, 2:1, 2:1, 2:3).

Тренер Филиповић је комбиновао екипу и искористио прилику да одмори Гаврила Суботића, Милоша Вукићевића и Душана Марковића пред реванш меч четвртфинала Купа Европе са московским Динамом.

И поред напорног ритма и дугог путовања из Москве, Звезда није имала проблема да оствари 10. победу у Суперлиги. Већ у првој четвртини црвено-бели су имали сигурних 4:1, а на полувреме отишли са 6:2.

Није било промена у наставку меча, домаћа екипа је успела да смањи минус у последњој деоници за коначних 6:10.

Најефикаснији је био најбољи стрелац ове сезоне Вељко Танкосић са 3 голова, по два пута су погађали Марко Радовић, Дарко Стојановић и Вук Милојевић, у стрелце се уписао и Лазар Вићковић.

Звезда се поразом Новог Београда у Новом Саду од Војводине поново изједначила на другом месту са конкурентом за врх табеле са 31 бодом, пет мање од водећег Радничког.

У среди следи реванш меч против Динама из Москве, а затим дуел против Земуна.

НАИС – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 6:10 (1:4, 1:2, 1:2, 3:2)

Ниш, базен: „Чаир“. Без гледалаца. Судије: Раковић, Милошевић. Искључења: Наис 6, Црвена звезда 5. Петерци: Црвена звезда 2 (1)

НАИС: Лазић, Пошмуга, Павичић,Трајковић 1, Ђорђевић, Боловић 1, Ковачевић, Живић, Бем 1, Васић 2, Милошевић, Томић, Кујовић 1.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић 3, Касум, Тртовић, Стојановић 2, Милојевић 2, Вићковић 1, Басара, Рађен, Шулц, Шимицу, Радовић 2, Алексић, Смиљевић. Тренер: Александар Филиповић

The post Ватерполисти остварили циљ у Нишу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Aleksandar 89 мар 23, 2021 at 13:24

Lepo posle osvojenog Kupa idemo na Titulu!!!

Reply

Leave a Comment