Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКонференције за медијеКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: „Контролисали смо дешавања на терену свих 40 минута“

Кошаркши Црвене звезде мтс наставили су са победама у АБА лиги. Пулени тренера Дејана Радоњића су у заосталом мечу 14. кола регионалне лиге у Београду савладали загребачку Цибону резултатом 85:63, а након сусрета тренер црвено-белих кошаркаша је изјавио:

– „Мислим да смо контролисали дешавања на терену свих 40 минута. Од самог почетка смо градили резултат и кроз читаву утакмицу смо држали све конце у нашим рукама. Наравно да је било мало времена после дуела са Партизаном, али то није нешто што нас је толико оптерећивало колико ситуација са неким проблемима око играча. Остали смо одмах после меча са Партизаном без Давидовца који је болестан, Лазић је суспендован, док је Добрић осетио бол, тако да ни ту нисмо хтели да ризикујемо. Надам се да ће прегледи показати да није ништа озбиљно и да ћемо са већим бројем играча да играмо у следећим мечевима“ – рекао је Дејан Радоњић.

Екипу са Малог Калемегдана сада оекује гостовање у Атини где ће се у оквиру Евроиге састати са екиом Панатинаикоса ОПАП, а затим наредног викенда следи и дерби лигашког дела АБА ј.т.д. лиге када ће црвено-бели гостовати у подгорици екипи Будућности ВОЛИ.

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC мар 17, 2021 at 19:09

STA JE SA DELIJAMA,PO STOTI PUT HAJDE OKUPITE SE MALO I POMOZITE KK,PRUZITE I NJIMA PODRSKU PRED NEDELJU,VI NISTE SVESNI KOLKO BI TO NJIMA ZNACILO,AJDE ISPRED DVORANE DA IH PODRZIMO,NIJE NI NJIMA LAKO

Reply

Leave a Comment