Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић: „Феноменалних 85 минута“

Црвена звезда је забележила још једну сигурну победу у 27. колу првенства Србије савладавши Вождовац у гостима са 4:1. Ово је била 15. узастопна победа нашег тима у шампионату. Тренер Дејан Станковић био је задовољан наступом својих фудбалера.

– Играли смо онолико колико нам је било довољно. Изузев првих пет минута, када нисмо били фокусирани, дозволили себи да примимо гол, али осталих 85 минута је било феноменално. Момци су озбиљно одговорили свим захтевима. Створили смо доста шанси, жао ми је јер смо могли да постигнемо још неки погодак. Било је неколико прекида где је требало само да будемо концентрисанији у завршници. За све остало честитам играчима и свака им част на односу према Звездином дресу – рекао је Станковић.

Шеф стручног штаба црвено-белих се осврнуо на то од коликог је значаја покривеност на свим позицијама и дужина клупе.

– То је оно што краси квалитет овог тима. То је оно што доноси разлику и никад се не зна када ће неко искочити. Треба увек да чекају своју шансу, знају чији дрес носе. Са Звездиним дресом нема шале. Однос према обавезама мора да буде стопостотан. Сви играчи добијају онолику минутажу када сматрам да је то потребно. Неке играче враћамо у форму, неке желимо да истрпимо док не покажу пуни потенцијал и то је предност великог избора играча – подвукао је Станковић.

The post Станковић: Феноменалних 85 минута appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment