Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоСтони тенис

Паклена субота Звездиних стонотенисерки. Два меча за осам сати и 120km пута

Након пуних месец дана стонотенисерке Црвене звезде коначно ће наставити такмичење у оквиру овосезонског плеј-аута суперлигашког каравана. Црвено-беле су свој последњи сусрет одиграле 13. фебруара када су у дворани на западној трибини стадиона „Рајко Митић“ савладале екипу Вршца максималним резултатом 4:0. Након победе која је знатно приближила наш женски стонотениски колектив остварењу овосезонских циљева уследила је принудна пауза проузрокована вирусом COVID-19.

Услед свега наведеног предстојећи период за црвено-беле даме неће бити ни мало лак. Већ у суботу 13. марта започиње прави пакао. Са почетком од 11 часова у дворани на западној трибини нашег највеће стадиона капитенка Неда Кандић и саиграчице ће дочекати екипу Сенте која тренутно заузима осму позицију на табели са скором од пет победа и осам пораза, а истог дана у 19 часова гостоваће у Уздину екипи Унирее која у досадашњем делу шампионата није осетила сласт победе. Црвено-беле су у првом делу шампионата у оквиру 6. кола поражене од екипе Сенте резултатом 2:4, а у дуелу са екипом из Уздина славиле су са максималних 4:0 у мечу који је одигран у 8. колу прве фазе Супер лиге Србије.

Након паклене суботе наше девојке неће имати много времена за одмор пошто већ у уторак 16. марта црвено-беле гостују у Новом Саду екипи Флипа. Остаје нада да већ након три предстојећа дуела у пакленом ритму можемо говорити о чињеници да је наш клуб остварио зацртане циљеве за сезону 2020/21.

Повезане вести

Leave a Comment