Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Ватерполисти рутински против Бањице

Црвена звезда је у оквиру 11.кола Суперлиге за ватерполисте савладала Бањицу на 25.мају – 12:5 (2:1, 3:1, 4:1, 3:2).

Нису црвено-бели имали проблема да упишу девету победу. Тренер Александар Филиповић је равномерно расподелио минутажу имајући у виду и напоран ритам и битност мечева који испред нашег тима. Одмарали су капитен Милош Вукићевић и Душан Марковић, док је због повреде био одсутан и Иван Басара.

Гости су повели голом Тимотијевића, да би Звезда одговорила преко Суботића и Смиљевића. Већ у другом периоду, црвено-бели су одрадили велики део посла. Шулц, поново Смиљевић, затим и Шимицу за плус 3 после 16 минута игре – 5:2.

У трећем кварталу победник је одлучен. Танкосић и Милојевић су погодили на једној, да би узвратио Јаношевић на другој страни, али врло брзо се поново тресла мрежа Бањице. Прецизни су били Вићковић и Тртовић за 9:3.

У последњој деоници Звезда је повећала разлику, Шимицу и Тртовић су постигли по још један гол, а стрелац је био и Марко Радовић.

Шимицу, Смиљевић и Тртовић су погађали по два пута, Суботић, Танкосић, Шулц, Милојевић, Вићковић и Радовић по једном.

Поразом Новог Београда у Крагујевцу, Црвена звезда се изједначила на другом месту са екипом Владимира Вујасиновића са 28 бодова, која је управо наредни противник, у суботу на 11.априлу. Раднички је преузео прво место са 30 бодова.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – БАЊИЦА 12:5 (2:1, 3:1, 4:1, 3:2).

Београд, базен: „25.мај/МГМ“. Без гледалаца. Судије: Раковић-Крстоношић и Велкић, Искључења: Црвена звезда 2, Бањица 9.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић 1, Касум, Тртовић 2, Суботић 1, Милојевић 1, Вићковић 1, Шимицу 2, Рађен, Стојановић, Шулц 1, Радовић 1, Алексић, Смиљевић. Тренер: Александар Филиповић

БАЊИЦА: Глушац, Илић, Радуловић, Тимотијевић 1, Мушикић 1, Скофилд, Цветковић, Крстић, Павловић, Гавриловић, Илић 1, Јаношевић 2, Соколовски, Јауковић. Тренер: Александар Николић

The post Ватерполисти рутински против Бањице appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment