Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Победе кадета и пионира, јуниори на дербију у Ужицу

Током викенда одигране су утакмице у пионирској и кадетској лиги Србије у којима су кошаркаши Црвене звезде забележили победе, док јуниоре током недеље очекује дерби против екипе Слободе.

Кадети су играли меч 19.кола „Триглав лиге“против екипе Слободе и стигли су до победе 99:51 у утакмици која је одиграна у дворани „Баскет сити“ без присуства публике.

У 11.победи црвено-белих ове сезоне (уз 4 пораза) најефикаснији је био Гагић са 20 поена, док је Лутовац убацио 15, а по 10 Гачић и Вуковић.

На некомплетној табели (није одигран велики број утакмица због пандемије) црвено-бели су седми на табели, а тренутно води екипа Борца са скором 17-1.

У наредном колу екипа Црвене звезде гостује екипи Будућности.

Јуниорску екипу која није играла током викенда, у четвртак од 15.30 часова очекује дерби 19.кола против екипе Слободе (водећи тим на табели са 15-1) у дворани „Велики Парк“ у Ужицу.

Коначно, пионири су у оквиру квалитетне лиге савладали су 10.колу екипу „Див баскет“ 86:57 и тренутно са скором 6-4 заузимају 4.место на табели. У наредном колу пионире Црвене звезде очекује дуел са вршњацима „Беовука 72“.

The post Победе кадета и пионира, јуниори на дербију у Ужицу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment