Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Звезда поражена у четвртфиналу плеј-офа

У другој утакмици четвртфинала плеј-офа екипа Јединства је на свом терену победила Црвену звезду са 3:1 (25:23, 25:22, 27:29, 25:23) и тиме обезбедила пласман у полуфинале.

Црвена звезда је стартовала са шесторком Симић-Ђорђевић, Сајић-Цветковић, Вучићевић-Родић уз либера Станковић. Јединство је од почетка сета било у вођству и при 13:6, Владисављев је увео дијагоналу Ђорђевић-Ашоња, а убрзо је и Тијану Цветковић у игри заменила Милица Милуновић. Настао је период добре игре наше екипе, у којој је предњачила Ања Ашоња. Звезда је успела да анулира велику предност домаћих играчица и да од 20:14 стигне до изједначења на 23:23. Права је штета што нису успеле да истрају у завршници, па су одлучујућа два поена припала екипи Јединства.

Други сет је донео нешто уједначенију игру. Овога пута су стартне играчице биле Ђорђевић-Ашоња, Милуновић-Сајић, Вучићевић-Родић, док су до краја утакмице либера Станковић и Вукомановић делиле минутажу. После неколико почетних поена Симићева је заменила Ђорђевић на позицији техничара. Смењивали су се поени са обе стране, а када су се домаће одвојиле на 21:17, Владисављев се определио за дијагоналу Ђорђевић-Таубнер. Ипак, агилне играчице Јединства су одржавале предност од пар поена и то им је донело победу и у овом сету, као и пласман у наредну фазу плеј-офа.

У трећем сету је Владисављев поново промешао карте, па су стратну поставу чиниле Симић-Ашоња, Милуновић-Сајић, Вучићевћ-Делић. Овај сет је донео много узбуђења. Црвена звезда је одржавала предност од неколико поена све до изједначења на високом резултату (26:26). Последња два поена је реализовала Милица Милуновић из напада и наше девојке освајају овај сет на разлику.

Црвена звезда је изашла са истом поставом и у четвртом сету. Поново су наше девојке биле константно у вођству али су истајне играчице Јединства успеле да дођу до изједначења на 22:22. Овога пута су оне биле ефикасније у завршници и добијају одлучујући сет са 25:23.

Најефикаснија играчица утакмице је била Ања Ашоња са 22 поена, док су у екипи Јединства по двадесет поена освојиле Исидора Коцкаревић и Глушац Миљана.

ЈЕДИНСТВО – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 3:1 (25:23, 25:22, 27:29, 25:23)

Стара Пазова, Хала спортова Судије: Дејан Рогић и Предраг Баланџић

ЈЕДИНСТВО: Милановић И. 8, Осмајић М. 5, Медвед М. (либеро), Коцкаревић И. 20, Недељковић И. 3, Глушац М 20, Јоњев А. 3, Савић В. 9, Тица Б. 8, Павлашевић А. (либеро), Ђокић В. 3, Лазовић И. Тренер: Јово Цаковић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Таубнер Т. 3, Цветковић Т. 1, Родић И. 1, Вукомановић К., (либеро), Сајић Н. 18, Милуновић М. 9, Ђорђевић М. 1, Ашоња А. 22, Вучићевић С. 10, Делић Ј. 4 , Станковић К. (либеро), Симић Ј. 2. Није играла: Јовановић Ј. Тренер: Александар Владисављев

The post Звезда поражена у четвртфиналу плеј-офа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment