Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Фалћинели и Фалко позитивни на корона вирус

Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава јавност да су првотимци нашег клуба Дијего Фалћинели и Филипо Фалко позитивни на корона вирус.

 

Чим су осетили прве симптоме Фалћинели и Фалко су одмах тестирани, а потом били и у потпуној изолацији у односу на остатак тима. Нажалост налаз је показао да су два италијанска фудбалера нашег тима позитивна на корона вирус.

Наставили су изабраници Дејана Станковића да тренирају нормално и да се припремају за утакмицу против Чукаричког, као и за све остале такмичарске изазове који их очекују. Најважније од свега је да се Фалћинели и Фалко добро осећају и верујемо да ће убрзо бити на терену са саиграчима.

Наш клуб тестира играче на вирус Ковид 19 на сваких седам дана и тако врши мере превенције неопходне за здравље свих запослених.

Фалћинелију и Фалку желимо брз и успешан опоравак, те да се што пре прикључе екипи у новим победама!

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC мар 5, 2021 at 13:03

PRICA DA SU VIRUS DOBILI KAD SU BILI KOD NAVIJACA JE CISTA GLUPOST,SVI IGRACI SU BILI KOD NAVIJACA I KAKO BAS NJIH DVOJICA DOBILI,BAS CUDNO DA POSLE MILANA DOBIJU VIRUS,ZNA SE GDE SU DOBILI I SKIM SU BILI U ITALIJI,NAJVISE MRZIM KAD TREBA DA SE IGRA PO NJIVAMA U SRBIJI STRANCI UVEK POVREDJENI,BOLESNI,SMRTNI SLUCAJEVI I SLICNO,NASI MOMCI GINU SVAKI TRECI DAN GINU,ZNACI MILAN MOZE TSC NEMOZE,U OVOM TRENUTKU MNOGO VECA PREDNOST PAVKOVU NEGO FALCINELIJU,PAVKOV SE VRATIO,O FALKU JE GLUPO PRICATI ON OVE SEZONE NECE NISTA ODIGRATI,MORAO JE DOCI NOVI SPIC JER OVO VREME JE TAKO,IDEMO DALJE

Reply
krvavi zvezdas-DE мар 5, 2021 at 17:13

splavare,kafane,ne trenerijau,dodju povredjeni..oterati ta g.ovna pun mi je k.urac vise milionskih pojacanja a povrede se dok dodju do stadiona..bolje pustiti nasu decu da igraju za hiljadu evra nego dovoditi ovakve bitange

Reply

Leave a Comment