Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Терзић: „Фудбалски клуб ће наставити да буде ослонац и кичма целог спортског друштва“

СД и ФК Црвена звезда прославили су данас 76. рођендан, а упечатљив је био говор генералног директора црвено-белих Звездана Терзића. Он је црвено-белима већ уписао титулу првака Србије.

Наравно, до краја првенства је остало још много, али чета Дејана Станковића има шест бодова више у односу на Партизан и утакмицу мање. Зато не чуди оптимизам Звездана Терзића, мада нема сумње да ће дан “Д” да буде 7. април када је на програму “вечити дерби”.

– „Звезда је највећи клуб на овим просторима, понос народа и државе. Посебно ми је драго што смо четврти пут заредом најбољи на овим просторима, што четврти пут заредом узимамо шампионску титулу и што четврти пут заредом играмо групну фазу европских такмичења. Поносан сам на све што су урадили и остали наши спортисти, верујем да су многи заслужили овај трофеј“ – истакао је на прослави рођенадана Звездан Терзић.

Први оперативац црвено-белих је примио награду Спортског друштва Црвена звезда за најбољу секцију у црвено-белој породици.

– „Нама остаје да се боримо као и до сада за црвено-беле боје, уз наду ће ова пандемија проћи и да не морамо у оваквим околностима да славимо рођендан. Надамо се да ћемо наставити да живимо у неким нормалнијим околностима и да ће ФК Црвена звезда наставити да буде ослонац и кичма целог спортског друштва и да ће наставити да помаже осталим клубовима“ – закључио је Звездан Терзић.

Повезане вести

Leave a Comment