Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Радоњић: „Одиграли смо добро 30 минута, али није било довољно“

Тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић каже после пораза од Бајерна (78:76) да ће проћи још неко време пре него што његов тим буде комплетан.

– „Одиграли смо добро више од 30 минута, али није било довољно за тим са таквим искуством и квалитетом“, почео је тренер црвено-белих.

Водили су црвено-бели са десет поена разлике у два наврата крајем треће четвртине, на 4:47 до краја после поена Лојда било је 68:62, али као и неколико пута ове сезоне, противник је преокренуо.

– „Најкраћа и најбржа анализа јесте да у последњим минутима правимо грешке, нисмо одреаговали добро, а пропусти су кажњени. Нисмо успели да валоризујемо своју добру игру, а они су били врло концентрисани и наше објективне слабости вешто су користили.“

Ленгстон Хол, Кино Колом, Лендри Ноко, Дуоп Рит… Звезда већ известан период игра са скраћеном ротацијом, а ситуација се у ближој будућности неће променити.

– „Ситуација је доста деликатна, већ постаје тешко и да се говори о томе. Предуго траје, са веома малим бројем играча одиграли смо велики број утакмица, а то се наставља, у марту имамо 12 утакмица. Процес опоравка је специфичан због целе здравствене ситуације, трајаће још неко време без дилеме. Ленгстон Хол је одрадио два тренинга, али пауза и болест су такви какви јесу, мора да се стекне одређени степенк физичке спреме. Остали играчи још нису почели с озбиљнијим тренингом, уводе се полако да крену да трче. Треба издржати, треба носити све то“, закључује Радоњић.

Повезане вести

1 comment

dusan мар 3, 2021 at 19:41

dejane, ne zanosi se i ti. kakvih 30 minuta. borbeni smo, trudimo se, ali nismo na ovom nivou kvaliteta koji je potreban za ovo takmicenje. ekipe dolaze u beograd da se ne potrose previse i da im se igraci ne povrede. tako da imamo iluziju o nekom egalu. onda nas u poslednjoj cetvrtini stisnu koliko treba i nas napad prestaje da postoji i oni dobijaju. sinoc gledam nasu startnu petorku u kojoj su lazic, simonovic i kuzmic. sta dalje pricati? nego gde je magistar covic bar kosovo da objasni ako ne moze basket. zar ovo nije ekipa koja je spremljena za napad na f4?

Reply

Leave a Comment