Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Одада нова Звездина нада

Црвена звезда је у 24. колу Суперлиге савладала екипу Пролетера из Новог Сада резултатом 4:0. Поред ефикасног издања нашег тима, овај сусрет ће бити упамћен по дебију везисте Ричарда Одаде у црвено-белом дресу.

Млади Кенијац је крајем 2018. године дошао у омладински погон нашег клуба где је наступао годину дана, прво код Николе Пуаче, а потом под командом Славољуба Ђорђевића. Почетком 2020. прослеђен је Графичару где се брзо усталио у стартну поставу, одиграо 24 утакмице и уједно био један од најбољих појединаца у Звездиној филијали. Овог јануара прикључен је првом тиму Црвене звезде.

Одада није крио одушевљење због дебија.

Част ми је што сам дебитовао за Црвену звезду, јер ми је то била велика жеља још од кад сам дошао у млађе селекције клуба. Захвалио бих се стручном штабу на указаном поверењу и свима у клубу који су ми давали подршку од кад сам дошао у Србију – истакао је Одада.

Мучила је повреда стаменог Одаду на старту пролећног дела сезоне, али се опоравио.

Срећан сам и због чињенице да сам током пролећа имао малих проблема са повредом и да сам то успео да санинрам и добијем прилику да заиграм. Надам се да ћу имати још много утакмица у црвено-белом дресу, те да ћемо успети да освојимо „дуплу круну“ – рекао је Одада.

The post Одада нова Звездина нада appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment