Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић: „Пресрећан због повратка Катаија“

Црвена звезда је остварила прву првенствену победу на стадиону ,, Рајко Митић“ у пролећном делу сезоне савладавши Пролетер резултатом 4:0, а шеф стручног штаба Дејан Станковић био је срећан због нове победе и гола Александра Катаија.

Због умора смо направили неке грешке које иначе не правимо. Прво полувреме одиграли смо доста добро у јаком ритму. Тежили смо да створимо што више прилика и постигнемо гол више. У другом полувремену десио се очекивани пад ритма и мало слабија игра, али то смо свесно урадили да бисмо одморили неке играче јер нас очекују мечеви на свака три дана. Презадовољан сам, али могло је и боље. Идемо даље, већ у среду нас очекује доста јак утакмица. Био је циљ да се момци после исцрпљујуће битке и физички и емотивно против Милана окрену нашем првенству. Драго ми је што се Катаи вратио, одиграо је 45 минута и велико је појачање за нас – изјавио је Станковић.

Црвену звезду у наставку првенства очекује утакмица са ТСЦ-ом у гостима, која је на програму у среду од 16 часова и пет минута.

Сада идемо да одморимо, а затим се окрећемо припремама за среду, а онда нас очекује утакмица у недељу и тако до краја првенства. На то смо се навикли, за то смо се спремали, за то радимо и знамо који нам је циљ, тако да нећемо одустајати од тога – закључио је Станковић.

 

The post Станковић: Пресрећан због повратка Катаија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment