Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Они истрчавају на терен „Сан Сира“

Данима је трајала неизвесност да ли ће у реваншу у Милану да заигра Мирко Иванић. Информације су биле опречне, од тога да сигурно неће моћи да игра због повреде из финиша меча у Суботици, до крајње оптимистичких. Све дилеме отклонио је Дејан Станковић. Иванић игра од почетка!

Остала десеторица су и раније могли да се јасно наслуте. Станковић је остао веран јесењем патенту, па ће да игра са тројицом штопера. У одсуству Милуновића, централни је Панков, десно је Гобељић, а лево Дегенек. Десни бок резервисан је за Гајића, а леви за Славољуба Срнића.

Једини дефанзивни везни биће Саного, место плејмејкера је резервисано за Кангу, испред њега играће Иванић и Бен, док ће на позицији нападача да буде Фалћинели.

Александар Катаи и Милан Павков чекаће прилику на клупи. Уз њих су голман Поповић, Фалко, Петровић, Николић, Вукановић и Крстовић.

Састав ФК Црвене звезде:
Борјан, Гобељић, Панков, Дегенек, Гајић, Срнић, Саного, Канга, Иванић, Бен, Фалћинели.

(извор: maxbetsport.rs)

Повезане вести

2 comments

Delije Sever Ns феб 25, 2021 at 22:28

Braćo šta sam vam ja rekao…Prvi start Gobelje i crveni.E da smo mi Zvezda iz Amerike,Španije ovi penali i isključenja nikad nebi imali a posto svi pišaju po Srbiji onda nas svi i jebu.

Reply
Delije Sever Ns феб 25, 2021 at 21:12

Pisem komentar u 10min…ljudi šta vam ja kažem za sudije,da će nas ubiti,neznam samo dal bi se to sviralo Psz,Juventusu,Sitiju,Realu…sledeći start crveni Gobelja dobija…daj boze da se varam ali to je realnost ove nase države da nas niko nevoli.

Reply

Leave a Comment