Moja Crvena Zvezda
ИнтервјуиКошарка

МЦЗ интервју: Омар Томас

Омар Томас
Омар Томас
Омар Томас

Омар Томас важи за скромног момка ван и великог борца на терену. Момак из Филија је био љубазан да поразговара са нама и да нам изложи своје мишљење о неким стварима. Сазнали смо да, осим скромности, овог играча красе и дисциплина, упорност, речитост, али и добро познавање европске кошарке, као и кошарке у Србији. Надамо се да ће Вам се свидети интервју.

 

МЦЗ: Колико је тешко играчима из Америке да се адаптирају на европски стил играња кошарке?

ОТ: Мислим да то зависи од типа играча и начина на који играч схвата игру. Сматрам да је највеће највеће прилагођавање за сваког Американца то да научи да спусти лопту пре него што закорачи. Постоје, такође, другачија правила на која мораш да се навикнеш, али кад их једном схватиш, онда постаје прилично једноставно. Зато за мене није било тешко. Требало ми је, отприлике, 2 до 3 недеље моје прве године  играња преко океана јер се мој тренер залагао да ја вежбам европске покрете свакодневно, тако да ми је то постала навика.

МЦЗ:  Како ти се свиђа живот у Београду? На основу твог понашања на терену и све бољих партија које пружаш рекло би се да се осећаш доста добро. Приказао си сјајну игру против Цедевите и проглашен си МВП-јем те утакмице, да ли би рекао да ти је то најбоље што можеш или мислиш да можеш да играш још боље?

ОТ: Свиђа ми се Београд. Веома је другачији од места у којем сам живео у Италији протеклих пет година. Али, понекад, другачије је боље, а у овом случају, до сада не могу да се пожалим. Хладније је него што сам очекивао. Нисам имао много времена да урадим нешто конкретније или да путујем колико желим, али унапред се радујем што ћу видети шта Београд има да понуди када се време пролепша.

Почињем да проналазим свој ритам и тајминг на терену након 5 месеци неиграња. Мој стил игре не значи неопходно боље. Једну утакмицу могу да одиграм добро у одбрани, а да не поентирам толико или могу да урадим све што се очекује од мене – скачем, играм одбрану и дајем кошеве. Како постајеш старији, почнеш да схваташ шта је потребно да би победио. Разумем своју улогу у тиму, а она није просек од 20 поена по утакмици само да бих био МВП двапут. Много америчких играча се осећа као да мора да постигне много кошева да би екипа победила и да себи осигурају ,,посао“ за следећу сезону, док ја сматрам да је много боље када екипа стално побеђује, а ти играш константно солидно. Прави тренери схватају шта играч  све може осим напада, а сигурно нећеш постизати 20 поена сваки пут, већ мораш да будеш универзалан. Мораш да допринесеш више на терену од самог поентирања. Да, ово је део мојих вештина, али увек могу боље. Најбољи део моје игре чине мале ствари које нису уочљиве на терену и само одређени тренери могу да их препознају и цене.

МЦЗ: Да ли можеш да упоредиш живот у Београду са животом у Филаделфији?Која је разлика?

ОТ: Уф, не верујем. Начини живота се у потпуности разликују. Као дан и ноћ. У Филију (Филаделфија), виђаш дрогу свуда, а убиства се дешавају испред твоје куће, док полиција гледа у другом смеру. Сваког дана виђаш момке са којима си растао како пљачкају.  У Европи никада нисам забринут када идем улицом, док у Филадефији, где ме сви познају и поштуј,у морам да бринем. У Филаделфији је више људи ,,мог типа“ док се овде не виђа много црнопутих Американаца.  Добра ствар је што већина људи говори енглески, па то помаже.

МЦЗ: Колико је присутан европски скаутинг у америчкој универзитетској кошарци и    међу америчким играчима? Да ли вас контактирају често?

ОТ: Што се европског скаутинга тиче, не знам колико је присутан међу студентима јер веђина њих и не размишља о игрању преко океана. Усредсређени су на НБА. Такође, нелегално је да постоји европски скаутинг за студенте, осим ако ниси на завршној години. Док сам похађао колеџ, мене никада нису контактирали, међутим, када се моја колеџ каријера завршила, и након што сам одиграо добро у Чикаговом пре-драфт кампу, у Европи су почели да се интересују за мене.

МЦЗ: Како би оценио квалитет српских играча у поређењу са италијанским?

 ОТ: Пре свега, италијанска и српска кошарка се доста разликују. Тако да је стил игре, такође, другачији. Рекао бих да су италијански играчи више ,,по правилима играчи.“  Они не воле грубу игру, али Срби су, по мом мишљењу, талентованији, више атлете и дефинитивно физички јачи. Италијански играчи су вешти и имају сјајна основна знања.

МЦЗ: У НБА-ју се доста средстава улаже у навијање, а шта мислиш о навијачима Црвене звезде и свему што прати сваку утакмицу са трибина? Да ли си можда имао прилику да погледаш наш фудбалски тим и навијање на тим утакмицама?

ОТ: По мом мишљењу, НБА је представа, шоу намењен публицитету. НБА има сјајне играче који су сјајни извођачи (глумци) и зато ја више волим да играм ,,преко баре.“ Имам јаку конкуренцију и квалитетну кошарку, дан за даном. Навијачи у Европи су, по мом мишљењу, невероватни. У градовима у којима сам био они истински цене игру и гаје љубав према њој. Знам за навијаче Црвене Звезде и видео сам много клипова који показују њихову страст. Још увек нисам видео главне Звездине навијаче које сам видео на „YouTube“-у. Чуо сам приче о бојкоту Јадранске лиге. Видећу праве навијаче Црвене звезде у Купу Србије и у Супер лиги. Нисам био на фудбалској утакмици Црвене звезде, али надам се да ћу успети да одем некад. Током целе своје каријере у Европи био сам само на једној фудбалској утакмици, тако да се надам да ћу имати времена да уживам гледајући их. Знам да Србија има најбоље навијаче на свету.

МЦЗ: Да ли си знао нешто о Црвеној звезди пре доласка?

ОТ: Јесам. Током своје прве године у Италији сам записивао најбоље екипе из различитих земаља тако да бих, ако би ми се указала прилика да заиграм у неком од њих, већ имао урађен домаћи. Знам за велику традицију по којој је Црвена звезда позната, о великим играчима који су прошли кроз Црвену звезду и о њиховим каријерама које су постале добро познате након играња за Црвену звезду.

МЦЗ: Да ли можеш, укратко, да нам опишеш своје кошаркашке почетке у Филаделфији?

ОТ: У Северној Филаделфији, имали смо најталентованије играче у готово сваком спорту у мом комшилуку док сам ја одрастао. Ја сам, заправо, био најмање талентован у целом свом друштву, али мој најбољи друг, Милтон, ме је научио да играм кошарку када сам имао 9 година. Његов брат је био Чарлс Баркли средњошколске кошарке у јавној лиги Филаделфије. Будући да Милтон није био тако висок, научио ме је свему што је њему показао његов брат и увек је тренирао са мном све док нисам постао бољи од њега и ушао у први тим средње школе. Када сам доспео у селекцију средње школе, наставио сам да тренирам сам и посветио сам живот кошарци.

МЦЗ: Какав је осећај сарађивати са тренером Пешићем? Да ли си знао да је он један од најбољих српских тренера као и то да је предводио националну селекцију до златне медаље на СП у Индијанополису 2002. године, победивши, између осталог, и америчку репрезентацију са Реџијем Милером, Андреом Милером, Мајклом Финлијем, Беном Валасом и многим другим НБА звездама у тиму, а на чијој клупи је био чувени Џорџ Карл?

ОТ: Заправо, сарадња са тренером Пешићем је привилегија зато што је могао да узме било ког другог играча, али он је изабрао мене наспрам њих. Да, знам све о његовој прошлости. Урадио сам домаћи и о њему и мој агент је, такође, говорио са великим поштовањем о њему. Чуо сам и да је тренер био и велики играч као што је и велики тренер ( и један од најчвршћих тренера у европској историји). До сада, радити са њим је било сјајно. Нисам класичан скок-шут играч, али он ме је охрабрио да наставим да радим на свом шуту за 3 поена на који се ја, иначе, током утакмице не ослањам много. Дао ми је самопоуздање да узимам оне важне шутеве током утакмице и да уопште не осећам притисак. Такође његов напоран рад и строгоћа су баш мој стил игре. Његов стил је идеалан за мој стил. Може да ме изгрди и искритикује, уопште ми не смета, већ ме чини јачим. Иако сам имао велики успех у Европи, нисам имао прилику да радим са тренером који има његову биографију и  реноме.

МЦЗ: Шта мислиш о екипи и са ким проводиш највише времена?

ОТ: Наш тим је млад, са изузетком мене и двојице, Петра и Бојана, Поповића, али то има велику позитивну страну јер су они скуп веома талентованих момака и, дефинитивно, великих радника, а сви имамо исти циљ у мислима. Слажем се сјајно са ,,Young Drizzle”- ом (Андреја Милутиновић) Он је стварно добар и скроман момак. Као млађи брат ми је.

МЦЗ: Каква је комуникација унутар екипе и ко од играча најбоље говори енглески?

ОТ: Имам одличну комуникацију са свим играчима, са сваким на другачији начин, и засад је све сјајно. Прихватили су ме чим сам дошао у Београд, нарочито,,Young Drizzle“ (Андреја> > Дреј>Дриззле; прим. аут.) Цео тим доста добро говори енглески, али рекао бих да је Петар Поповић мој преводилац за време видео и скаутинг анализа, ха ха.. као и Андреја, али мислим да Немања ,,млади Ди-Роуз“ (Дерек Роуз, Чикаго Булс, оп.аут.) најбоље говори енглески.

МЦЗ:  Да ли су ти саиграчи некад причали о најватренијим присталицама Црвене звезде познатијим као ,,Делије Север“?

ОТ:Не, нису ми причали, али рекли су ми да сачекам и видећу. Знам да Србија има најбоље и најватреније навијаче у Европи.

МЦЗ: Да ли је истина да си православац? Да ли си имао прилике да посетиш неке од наших цркава и манастира?

ОТ: Да, православац сам. Када сам упознао своју садашњу супругу (она је православка) ишао сам у цркву, а када смо се венчали, одлучио сам да се прекрстим у православну веру. Посетили смо манастире у Чачку и надам се да ћу ускоро отићи у цркву када будем имао слободне дане. Нисам имао прилике да посетим овдашње цркве, али, да, планирам да их видим.

МЦЗ: Крај сезоне се ближи, ако све протекне како, треба да ли си спреман да продужиш уговор са Црвеном звездом или ћеш продужити даље? Ми сви желимо да останеш…

ОТ: Сезона је далеко од готове за мене, још мора доста тога да се уради. Криво ми је што нисам од почетка сезоне ту јер, сматрам, да сам био ту од старта, да би се ствари одвијале много другачије по овај тим. Не знам шта будућност носи, нити у ком правцу је клуб вољан да иде, али знам да овај тим има пуно потенцијала, уколико остане на окупу. Могу искрено да кажем да ако је виде где ме путеви господњи одведу, онда нека буде тако. Не могу да отпишем Црвену звезду јер на крају дана, као што сам и рекао свом цимеру (Илић), ,,Ја сам Србин у срцу зато што сам ратник!“

МЦЗ: Носиш број 33. Пре тебе дрес са истим бројем је носио Адам Морисон, двоструки освајач НБА прстена са Лејкерсима. Да ли га познајеш и шта можеш да нам кажеш о њему? Да ли познајеш неког од других Американаца који су наступали за Црвену звезду -Омар Кук, Рикардо Марш, Ентони Мајлс, Џамар Јанг, Андре Овенс, Џејмс Скуни Пен… Шта можеш да нам кажеш о тим момцима?

ОТ:Пре свега, носим тридесет тројку због легенде Скотија Пипена. Да, знам  Адама Морисона још са колеџа. Био је ,,Велика Бела Сензација.“ Знам  да је изузетан стрелац. Додуше, не познајем га лично. Познајем Омара Кука, сјајан момак и велики борац на терену. Знам га из млађих дана, док је играо на ААУ( Америчко Спортско Друштво) турнирима.  Не познајем Рикарда Марша, Џамара Јанга ни Ентонија Мајлса. Познајем Андреа Овенса. Играо сам против њега пар пута када сам био на колеџу, док је он играо за Универзитет Хјустона. Игра чврсто и био је поентер на колеџу. Нисам толико пратио његове игре у Европи. Скунија Пена сам гледао одрастајући на Охајо Стејту и, такође, у Италији прошле сезоне. Имао је сјајну каријеру у Европи, играо је за велике тимове. Он је одличан и добро искусан плејмејкер.

МЦЗ: Чија кухиња је боља – италијанска или српска?

ОТ: Па, провео сам последњих 5 година у Италији и дефинитивно тамо имам своја омиљена јела. Овде још нисам пронашао своју омиљену храну, али постараћу се да пробам све. Ако постоји једна ствар коју моја породица и ја волимо да радимо, онда је то да једемо. Уживали смо у кухињи до сада, али док не схватим које ми је омиљено јело овде, мој глас је за Италију… за сада.

МЦЗ: Ко ти је средио словеначки пасош за који се испоставило да је лажан?

ОТ: Занимљиво да питате. Њихова имена су, Кристоф Берге О` Мер и Мирослав (Миња) Илић. Познајем Кристофа још из дана када сам играо за По-Ортез у Француској. Намеравао сам да потпишем за његови агенцију због њега када ми је рекао да је у могућности да прибави европски пасош преко свог партнера (Миња из Србије).

МЦЗ: Екипа делује доста боље у 2012. Предстоји Куп Србије, од 16-19. фебруара у Нишу мислиш ли да можете да освојите тај трофеј? Прву утакмицу за тим си одиграо против нашег ,,вечитог“ ривала Партизана. Да ли мислиш да овај тим Звезде може да победи своје ривале у националној лиги и да је освоји?

ОТ: Циљ нам је да победимо. Сигурно не идемо тамо да би били други, тако да, видећемо. Ништа није загарантовано. Надамо се да ћемо наставити да играмо добро као до сада и да ће то превагнути у нашу корист. Рекао бих да, можемо да победимо Партизан. Они нису непобедиви. Да су непобедиви били би непоражени. Они су доста искусна екипа, имају сјајног тренера, а њихови играчи сјајну хемију. Неће бити лако, али све је могуће, тако да, када се сусретнемо са њима, видећемо. Не знамо да ли ћемо ми или они успети… Не можемода гледамо у будућност јер ништа није загарантовано. Ако се сусретнемо са њима биће то сјајна утакмица и феноменална атмосфера. Надам се да ћемо играти против њих.

МЦЗ: Шта можеш да поручиш нашим навијачима међу којима си омиљен и доста цењен?

ОТ: Желим да им захвалим на њиховој подржци и љубави према Црвеној звезди. Навијачи су ти због којих ово све, заправо, и радимо. Желим да их охрабрим да наставе да подржавају и воле ову игру јер они заиста чине да побеђивање буде посебно за играче и све који прате кошарку.

МЦЗ: И за крај ( И да, мораш да одговориш; Без дипломатских одговора, такође. Смех) – Коби или Леброн? Ко од њих двојице гаји кошаркашки стил који је више по твом укусу?

ОТ: То је тешко питање. Коби је ,,убица“, не бих волео да морам да играм против њега. Коби је, такође, мој суграђанин из Филаделфије. ,,Краља Џејмса“ волим да гледам како игра. Он може да буде МВП лиге сваке године. ЛеБрон гаји више мој стил игре јер је он ,,Г-дин. Свемогући.“ Обојица су врхунски спортисти и не могу да бирам ко је од њих двојице бољи атлета, али рећи ћу ЛеБрон што се тиче ол-роунд способности и као онај против којег бих волео да играм и да се нађем у окршају.

 

Желимо да захвалимо Омару на издвојеном времену и да му пожелимо срећу у наставку сезоне, те да он и момци освоје КРК или Супер лигу, као и да остане и следеће сезоне у екипи.

 

Повезане вести

48 comments

Delija Brate феб 13, 2012 at 23:19

U koliko je utakmica u sredu sa Radničkim FMP?

Reply
Андрија феб 14, 2012 at 01:28

Ако мислиш на куп он се игра од четвртка 16.02. и Звезда прву утакмицу игра са БКК Радничким. Раднички ФМП игра против Хемофарма.

Reply
Šeša феб 14, 2012 at 07:06

Mislim da mi igramo 17.2. u petak, oko 18h ili 19h.

Reply
delija86 феб 14, 2012 at 07:29

u 18h

Reply
Андрија феб 14, 2012 at 14:09

Тачно. Мислио сам КРК се игра од 16.02-19.02. Звезда је у доњем делу жреба била и они играју од петка.

Reply
somx феб 13, 2012 at 22:01

Najpotpuniji stranac koji je igrao u dresu Zvezde.Covek nema slabu tacku u odbrani i napadu.Zaista je opravdao nagradu MVP-a Italijanske lige….

Reply
БруталноРеалан феб 13, 2012 at 21:15

Какав Морисон , овај човек је БРАТ 🙂

Reply
Aleksandar феб 13, 2012 at 20:18

Facebook —> Search : Omar Tomas —> LIKE

Reply
DSDS феб 13, 2012 at 20:16

„Прави тренери схватају шта играч све може осим напада, а сигурно нећеш постизати 20 поена сваки пут, већ мораш да будеш универзалан“..
Ово је кључно зашто је Томас дошао уместо Морисона..
Одличан је играч , кратко је код нас , а већ је један од најкориснијих странаца.. Пуни све колоне, од шута, асистенција, скокова..
Када упоредим овај интервју са Пјановићевим , обузме ме туга..
Поручите пред „испитивање“ играчима да морају да одговарају садржајно и опширно као Томас или да одбију било какву причу.. Пјано само што није рекао „скините ми се с к***ца“ ..
Опет не заборављамо му голове и радост коју нам је донео.
Срећан рођендан Пјановићу !

Reply
MarkoFCRS феб 14, 2012 at 00:30

Stvarno se vidi koliko je Omar iskren dečko, sve je detaljno odgovorio i obrazložio. Daj Bože da ga sačuvamo što duže.

Reply
Lazar феб 13, 2012 at 00:48

MOZE PODRSKA BRACO…POGLEDAJTE KLIP I SHARUJTE GA PLS DA DOBIJEM VISE PREGLEDA!!!
http://www.youtube.com/watch?v=gKuHYC_PDPo&list=UUCFnoiiHFEbxz8IM1ycgXOw&feature=plcp

Reply
bole феб 12, 2012 at 22:17

OMAR kralj najveci…cim je dosao odma sam ga zavolio i znao sam da je veliko pojacanje :))

Reply
Dejo Delija феб 12, 2012 at 21:17

KUP JE NAS!!!!

Reply
Bocko феб 12, 2012 at 21:15

Јесам. Током своје прве године у Италији сам записивао најбоље екипе из различитих земаља тако да бих, ако би ми се указала прилика да заиграм у неком од њих, већ имао урађен домаћи. Знам за велику традицију по којој је Црвена звезда позната, о великим играчима који су прошли кроз Црвену звезду и о њиховим каријерама које су постале добро познате након играња за Црвену звезду.

Reply
Dragon феб 12, 2012 at 21:12

..koji lik…pročito sam mnoge stvari u novinama koje je rekao otkako je u zvezdi..i ne mogu nikako ostati ravnodušan..skidam kapu..!!
a sada neka mi neko objasni gde mogu da kupim taj dres sa brojem 33..ovaj na pruge…pošto je to najlepši dres na svetu..hvala

Reply
Андрија феб 12, 2012 at 21:23

Па ваљда у Ред Шопу има… Хајде, проверићу.

Reply
Dragon феб 12, 2012 at 21:29

i preko neta i uživo kada sam bio na marakani nisam video košarkaške dresove..možda grešim..hvala..

Reply
Андрија феб 12, 2012 at 23:03

стварно и ја сад гледам нема. може до сутра да сачека то?

Reply
Dragon феб 12, 2012 at 23:13

…može.. ;)..

buba rs феб 13, 2012 at 00:40

moze li se negdje preko neta da kupi dres posto sam iz republike srpske

Андрија феб 14, 2012 at 15:06

Е овако. Драгоне, Буба, извините што сте чекали. Из клуба кажу да их нема тренутно али да ће ,,бити у догледно време“ шта год то значило. Претпостављам да ће, када се појаве у продаји, моћи и за РС да се наруче, али, искрено, не бих ти саветовао јер су поштарине више него прескупе. Боље ако имаш неког одавде да ти то донесе… Ми ћемо објавити, свакако, чим их буду пустили у продају.

Dragon феб 15, 2012 at 21:15

Andrija baš ti hvala na ovim informacijama…i ja sam gledao neke rekvizite, da uzmem putem pošte i stvarno je preskupo..videču da dođem na prvu utakmicu kupa..pa se naoružam u red star shop-u ;)..pozz svima kome je crveno bela boja u srcu..

Alex Krycek феб 12, 2012 at 20:52

Ладно му Мирослав Илић дао лажни пасош…А вечерас ме лик одушевио! (Томас, не Мирослав)

Reply
Dejo Delija феб 12, 2012 at 20:38

Je li Zvezda sada igra od 16 do 19 februara u Nišu(Kup)??? 😛

Reply
Андрија феб 12, 2012 at 20:40

Наравно.

Reply
Sasa феб 12, 2012 at 20:16

Izvinite za offtopic, ali zamolio bih nekoga da mi ostavi link od android aplikacije….

Reply
Luka феб 12, 2012 at 20:19

Mozes je naci na pocetnoj stranici kada skrolujes skroz dole sa desne strane.

Reply
Sasa феб 12, 2012 at 20:22

Hvala puno! 🙂

Reply
Sveta Predić феб 12, 2012 at 20:22

idi na glavnu stranu i spusti stranicu dole do kraja,pa odmah desno! 😀

Reply
sale феб 12, 2012 at 20:13

A u Nisu glavna moja misija:pronaci tegija.:)

Reply
Mistrija феб 12, 2012 at 21:53

Aaaa Fegetlija ce biti u Nisu?

Reply
kalu феб 12, 2012 at 21:58

Pa nravno da ce biti fegi mora da prati partizan..

Reply
Mistrija феб 12, 2012 at 22:09

,,Ja sam Srbin u srcu zato što sam ratnik!“ kupio me

Reply
pera феб 12, 2012 at 20:12

Da li neko zna da li ci ici delije u Nis?

Reply
Okoreli Cigan феб 13, 2012 at 00:12

Dolaze Delije u Nis, bice organizovanog navijanja!

Reply
milanczv феб 13, 2012 at 19:40

Gde ce biti okupljanje, u koliko sati, dajte ljudi obavestavajte nas ukoliko znate nesto. Danas sam 4h cekao ispred Caira i nisam dosao do karte. Postoje li neke sanse da se udje bez karte?

Reply
Okoreli Cigan феб 13, 2012 at 21:57

Sto se tice nekog okupljanja pre utakmice, ne bi bilo lose da je se javi neko ko je iz Nisa i ko raspolaze takvim informacijama… ja sam iz Bg. A kada su u pitanju karte, koliko sam danas cuo, svi paketi, koji su danas pusteni, su rasprodati… tako da ce se pustati u prodaju samo pojedinacne karte! Tesko ce moci bez karata da se udje u dvoranu, to ces morati tamo da vidis na licu mesta…

Reply
milanczv феб 13, 2012 at 22:13

Sve je rasprodato, bio sam danas, ali nisam dosao do karte. Ocekujem neke informacije u vezi okupljanja, niske Delije obavestavajte nas 🙂

Dalibor феб 13, 2012 at 23:36

ima karata u red star shopu u Nisu u podzemnom prolazu.

Reply
nra феб 12, 2012 at 19:58

posle ovog jos vise ga gotivim 😀
Ti si zvezdin cetnik Omare Omare !!! 😀

Reply
Dražen феб 12, 2012 at 19:52

Ti si Zvezdin cetnik Omaree, Omareee 😀

Kakav kralj, svaka mu cast na odgovorima! 🙂

Reply
Nemanja Muslin феб 12, 2012 at 19:52

Do sada, raditi sa njim je bilo sjajno. Nisam klasičan skok-šut igrač, ali on me je ohrabrio da nastavim da radim na svom šutu za 3 poena na koji se ja, inače, tokom utakmice ne oslanjam mnogo. Dao mi je samopouzdanje da uzimam one važne šuteve tokom utakmice i da uopšte ne osećam pritisak. Takođe njegov naporan rad i strogoća su baš moj stil igre. Njegov stil je idealan za moj stil. Može da me izgrdi i iskritikuje, uopšte mi ne smeta, već me čini jačim. Iako sam imao veliki uspeh u Evropi, nisam imao priliku da radim sa trenerom koji ima njegovu biografiju i renome. Pravi trener -pravi igrac,ima li sta lepse ? I adekvatan odnos prema igri u klubu !

Reply
Petar феб 12, 2012 at 19:46

Ovaj covek mi postaje idol. Borben je,zna ciji dres i grb nosi,poznaje kosarku odlicno,ima srce! E to treba pokazati onim manekenima iz FK-a…. Samo kidaj Omare care!!!

Reply
Raka Delija феб 12, 2012 at 19:42

Mogu iskreno da kažem da ako je vide gde me putevi gospodnji odvedu, onda neka bude tako. Ne mogu da otpišem Crvenu zvezdu jer na kraju dana, kao što sam i rekao svom cimeru (Ilić), ,,Ja sam Srbin u srcu zato što sam ratnik (borac)!

СВАКА ТИ ЧАСТ КРАЉУ!!!

Reply
Niks феб 12, 2012 at 19:35

Jel moze administracija da se raspita koliko je ozbiljno povredjen Lazic?!

Reply
kalu феб 12, 2012 at 19:47

Zao mi sto se povredio,ali to je veliko pojacanje za zvezdu.

Reply
Luka феб 12, 2012 at 20:24

Ja stvarno ne znam koliko puta treba da ponovim, evo i Omar je to isto rekao da igraca ne cine samo ofanzivne karakteristike. Vidis li ti Lazićev udeo u skoku, još više u odbrani, tranziciji itd… Što se povrede tiče, mislim da nije ništa ozbiljno

Reply
Srdjan феб 12, 2012 at 20:55

Ne kapira svako kosarku na takav nacin. Neko samo gleda koliko koseva ubacis. Lazic je jako bitan igrac u Pesicevom sistemu, trenutno duplo bitniji od Nedovica.

Reply

Leave a Comment