Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Станковић за „Corriere dello Sport“: „Милан је фаворит, али нећемо одустати“

У четвртак 25. фебруара на програму је реванш меч шеснаестине финала УЕФА Лиге Европе између наше Црвене звезде и једног од главинх конкурената за освајае овосезонског Скудета у Серији „А“ екипе Милана. Уочи сусрета на стадиону „Сан Сиро“ најинтересантнији италијанским медијима био је тренер нашег клуба Дејан Станковић који је као играч на „чизми“ провео пуних 15 година, а од тога је девет сезона носио плаво-црни дрес миланског Интера.

За „Corriere dello Sport“ Станковић је изјавио:

– „Поносан сам што се враћам у Милан. Да су ми ово понудили пре годину дана, не бих веровао, а ето ме, ту сам. Играм за пролазак у Европи, после освајања титуле у клубу у коме сам одрастао. Веома сам поносан на то што радим“ – рекао је Дејан Станковић.

Тема у италијанским медијима је и вређање Златана Ибрахимовића у Београду на националној основи. Дејан Станковић је открио шта је урадио после меча на “Маракани”.

– „На крају меча у Београду ја сам га пољубио и загрлио у свлачионици. Надам се да ћу урадити исто у Милану. Ибра је број један и ја га поштујем као човека и као играча. Током година је показао лидерство и без обзира на године је битан на терену. Порука за њега? Издржи и настави да играш, многи ти се диве и виде себе у теби. Ти си пример за све који воле спорт.“

Предаје нема. Црвена звезда ће у “граду моде” да иде на победу.

– „Истина је да смо изједначили за 2:2 у надокнади времена, али били смо храбри и борили се до краја. Они се боре за Скудето и имају сјајан тим, али нисмо одустали и изборили смо резултат. Он нам је дао снагу и енергију. Видео сам моје играче како истрчавају на терен да играју за грб на грудина и то је оно што волим. Разлика у квалиутету је ту, наравно да је Милан фаворит, али нећемо одустати до краја“ – закључио је Станковић.

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE феб 24, 2021 at 21:08

neka je sa srećom samo se plašim da ne iskale bes na nama posle intera i vredjanja ibrahimovića..vreme je da nas diskvalifikuju iz svih takmicenja jelnismo ljudi mi smo s toka nevaspitana da zbog jednog kriminalca ispaštaju milioni zvezdaša

Reply
Delije Sever Ns феб 24, 2021 at 19:54

Braćo srećno sutra pa šta nam bog da.Nebojim se ni Milana koliko se bojim sudija protiv nas samo da nas ne saseku odma u početku sa kartonima ili nekim penalom pa sve pada onda u vodu.

Reply

Leave a Comment