Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Катаи добио дозволу да игра

Сјајне вести стижу за наш клуб са Војномедицинске академије, јер је Александар Катаи добио дозволу да тренира пуним интензитетом и требало би да путује са екипом у Милано на реванш меч шеснаестине финала Лиге Европе.

Катаи већ сада тренира са саиграчима, а дозвола за играње је свакако знак да опоравак иде у правом смеру и да ће наш офанзивац бити у стању да помогне тиму Дејана Станковића у утакмици која ће свакако бити спектакл, као што је то био случај и претходног четвртка. Катаи је важан шраф у нашем тиму, а његов изостанак представљао је велики хендикеп за црвено-беле, али су упркос томе, наши фудбалери успевали да остварују сјајне резултате. Везни фудбалер је током јесењег дела сезоне на 19 мечева постигао 10 голова и забележио пет асистенција, што представља сјајан учинак. Погађао је и у Лиги Европе, тако да би управо његово присуство могло да погура наш тим до елиминације веома квалитетног Милана.

Катаи је на паузу отишао средином новембра прошле године, после чега је био подвргнут одређеним терапијама. Последњи такмичарски меч одиграо је за репрезентацију Србије против Шкотске 12. новембра, а после тога је уследила пауза. Тај период је наш „мађионичар“ искористио да се успешно опорави и припреми за изазове који га очекују.

После добијања дозволе од стране стручног тима који је био задужен за лечење нашег фудбалера, Катаи је одрадио други део припрема са екипом у Турској, где је радио дозвољенимм интензитетом како би што пре могао да помогне својим саиграчима у наставку сезоне. Данас је добио дозволу да игра и представљаће круцијално појачање за наш тим у наставку сезоне, а поготово у реванш мечу са Миланом у Италији. Први сусрет завршен је резултатом 2:2, а реванш је на програму у четвртак од 21 час.

The post Катаи добио дозволу да игра appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE феб 23, 2021 at 21:24

srećno magiko..bez tebe je zvezda smešana

Reply

Leave a Comment