Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенска кошаркаКошаркаМлађе категоријеНајновије

Јуниорке обезбедиле прво место у групи

Црвено-беле савладале градског ривала са Црвеног крста, екипу Радничког 70-43 (17-4, 21-19, 16-5, 16-15) и обезбедиле прво место у другој групи првог степена такмичења.

Иако у комбинованом и непотпуном саставу, нису Звездине девојке имале проблем да остваре шесту победу. Напротив, већ у првих десет минута су себи отворили врата тријумфа и сигурног првог места.

Звезда је прву четвртину решила у своју корист 17-4, а на полувреме отишле са 15 поена разлике на свом конту, (38-23). Тамара Ромчевић се разиграла у другој деоници и убацила у раној фази двоцифрен број поена.

У наставку, Звезда је повећавала разлику и пред последњих 10 минута имала 54-28, уз девет од 15 поена Ане Милановић, да би у последњем кварталу изабранице Немање Планојевића само потврдиле победу, 70-43.

Тренер Немања Планојевић је равномерно расподелио минутажу и пружио прилику свим девојкама. Ана Милановић је била најефикаснија са 15 поена, Тамара Ромчевић је пратила са 13, Јована Спасовски и Симона Матић су убациле по 7.

До краја првог дела такмичења је остало још два кола. У наредном колу Звезда гостује екипи Карабурме, а затим дочекује Арт Баскет 2.

ККЖ Црвена звезда Комбанк: Н.Марковић 2, Рунић 6, Васиљевић 2, Ивановић 4, Улемек 5, М.Јанковић, Матић 7, Спасовски 7, Милановић 15, Ковачевић 2, Вуловић 6, Ромчевић 13. Тренер: Немања Планојевић

The post Јуниорке обезбедиле прво место у групи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment