Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаПрипремеФудбал

Јевтић: „Све су ово припреме“

Стрелац победоносног гола на пријатељском мечу против кинеског Јиангсуа, нико други до Александар Јевтић. Добро познато лице, овог пута без црвено-белог дреса и у улози голгетера на коју смо од њега навикли. Нажалост, погодио је у „погрешан“ гол…

„Ма, не бих придавао много значаја овој утакмици, нити мом поготку. Ово су још увек припремне, пријатељске утакмице које користе нама и Звезди да видимо отприлике где нам је тренутна форма и шта би требало мењати у игри свог тима. Праве ствари нас очекују за месец дана кад ми будемо почели нову сезону, а моји бивши саиграчи наставили такмичење у Суперлиги“, рационалан је Јевтић.

Судећи по партији против свог бившег клуба Јевтић се сјајно снашао на Далеком истоку. Како и сам истиче период адаптације није трајао дуго и одмах је пронашао своју улогу у новом тиму.

“ Од самог почетка ми је кренуло добро у Кини. Голови, асистенције су дошли као логична последица ствари, а пресудну улогу за моје добре партије одиграо је Драган Окука. Уз његову помоћ сам урадио прави посао за клуб. Завршили смо четврти на табели, а челни људи Јуангсуа су веома задовољни. Почетком марта креће нова сезона у коју улазимо са доста оптимизма.“

Црвено-бела крв и даље тече Јевтиним венама…

„Информишем се колико год могу, а замислите колико је то тешко из далеке Кине. Пратим путем интернета све најважније информације везане за мој бивши клуб, а кад ми се укаже прилика гледам утакмице црвено-белих. Сјајно ми сад изледа моја Звезда, доста младих играча, квалитетних пре свега и уз шефа стручног штаба Роберта Просинечког немам разлога за песимизам“, истакао је Јевтић.

Повезане вести

14 comments

Mimi феб 12, 2012 at 17:50

nas najveci problem je taj sto imamo dug preko 40 000…sa tolikim dugom ne moze klub normalno da funkcionise..ja neznam koji korist imamo od Gasproma,niti daju pare za pojacanja niti pomazu da se smanji dug..

Reply
Mimi феб 12, 2012 at 17:54

40 miliona 😀

Reply
Saša феб 12, 2012 at 14:01

Јефта објаснио.

Reply
box феб 12, 2012 at 12:20

I da zaboravih, Jevtic je dobar igrac, steta sto Zvezda nema ideja nego dovode tzv igrace a pravi igraci bez od zvezde!!!!

Reply
box феб 12, 2012 at 12:17

Treba vratiti Muslina u Zvezdu i normalno Dzaju, jedino tako ova zvezda moze napredovati inace nas nema nigde, sada je i VOsa bolja od nas, daj boze da ostanemo i drugi ove sezone, ovo je najlosija sezona Zvezde do sada!!!!!

Reply
jao феб 12, 2012 at 13:21

Dokle vise takvi kao ti. Muslin i Dzaja ne mogu zajedno!!!

Reply
box феб 12, 2012 at 14:06

objasni mi sto nemogu zajedno?

Reply
jao феб 12, 2012 at 14:24

Ne podnose se,raspitaj se o njihovom odnosu.Kiss kiss 😉

Reply
box феб 12, 2012 at 16:14

Хоћу, само реци који је твој избор да га и ја питам?

I.V.A.N феб 12, 2012 at 11:56

lekic EL MATADOR

Reply
Sta uciniti феб 12, 2012 at 12:05

Dovesti Jankovica,ili Ljupka Petrovica,Dragoslava Stepanovica,Iliju Petkovica,ili vratiti Pizona.

Reply
kole феб 12, 2012 at 12:11

Jedino koga bi voleo da vidim umesto Robija je Jankovic. njemu bas lezi Zvezda. velika nepravda je nacinjena prema njemu a on je opet uz nas. nadam se da ce se jednoga dana ta nepravda ispraviti.

Reply
kole феб 12, 2012 at 11:31

Jel ste videli sra Lekic uradi sinoc? Dati 2 gola sinoc,ionda jedan Barsi nije mala stvar,a celnici naseg kluba su videli da ulazi u formu i nisu ga vratili,pa makar ga opet prodali za vecu sunu. Prvo je receno da se rok nece produzavati a onda ga produzili? Lekic je u formi sad,da nastavi ovako i prodace ga Osasuna za 5,6 miliona. Moze se i reci da je znacajno uticao na titulu u Spaniji. Trebale pare,ko da nisu znali da ce Kaludjerovica ili Kadua sigurno prodati. A neki posle neka i dalje tvde da je Lekic drvo. Izvinjavam se sto sam ovoliko oduzio i sto ovde ostavljam komentar koji nije vezan za temu

Reply
aleksandar феб 12, 2012 at 11:35

Lekic je vrhunski, njegov stav je takav da izgleda smotano, a ustvari je daleko od toga! Nesto kao Pantelic, svi mu se smeju,a on puni li puni, i ovde i preko!

Reply

Leave a Comment