Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Радоњић: „Заслужили смо да ово добијемо“

Слободно се може рећи да су кошаркаши Црвене звезде мтс несрећно поражени у београдском хтаму кошарке од руског Зенита, а након сусрета тренер Дејан Радоњић није могао да сакрије разочарење због резултата, али и задовољство услед игре коју су пружили наши момци:

– „Честитам момцима на изгарању, на веома поштеном односу. Надамо се да ћемо брзо имати још неког на терену како бисмо могли мало и да радимо. Ситуација није једноставна, треба изгурати ових 15 до 20 дана. Надам се да ће нам се вратити јер смо заслужили да ово добијемо“ – рекао је Радоњић.

Упркос томе, Звезда је против Зенита могла и да победи.

– „Имали смо жељу да дамо све од себе, да играмо најбоље што можемо. Има веома мало оних који су сматрали да имамо било какве шансе. Момци су дали све од себе, играли до последњег атома снаге и на крају један скок, зицер, нас је коштао победе која би можда била и највеће изненађење до сада у овој сезони.“

Он је истакао да не треба да се говори о очекивањима.

– „Нереално је говорити о очекивањима у ситуацији у којој се налазимо и проблемима које имамо. Куп је освојен, па онда после тога још мањи број играча. Чекају нас тешки изазови, јаке утакмице. Даћемо све од себе, видећемо за шта ће то бити довољно“ – закључио је тренер наших кошаркаша.

Повезане вести

Leave a Comment