Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоСтони тенис

Отказан сусрет стонотенисерки Црвене звезде и Сенте

Успешно су стонотенисерке Црвене звезде стартовале у другој фази овосезонске Супер лиге Србије. У 1. колу плеј-аута црвено-беле даме савладале су у дворани на западној трибини стадиона „Рајко Митић“ екипу Вршца максималним резултатом 4:0 чиме су начиниле крупан корак ка остварењу овосезонских циљева, очувању статуса суперлигаша.

Очекивало се да ће низ добрих резултата наше девојке наставити и током предстојећег викенда када су у сусрету 2. кола требале у дворани на нашем највећем стадиону да дочакају екипу Сенте која је у првој фази такмичења након велике борбе славила резултатом 4:2. Меч који је по плану требао да се одигра у недељу 21. фебруара са почетком од 10 часова, одложен је, а разлоге отказивања сусрета вероватно више и не треба помињати. Наиме, две играчице нашег клуба имале су позитиван налаз на тесту на вирус COVID-19, па је у договору са руководством суперлигашког такмичења планирани дуел отказан, али оно што је најважније то је чињеница да се девојке добро осећају и надамо се да ће врло брзо поново узети стонотениски рекет у руке.

Црвено-беле у наредном колу требале би да гостују у Новом Саду екипи Флипа, али се за сада не може са сигурношћу рећи да ће до одигравања и тог сусрета доћи. Свакако наш портал ће благовремено јавност информисати о даљим дешавањима у СТК Црвена звезда.

Повезане вести

Leave a Comment